CAOS Bel ve kasık ağrılarım var ara sıra batıyor sanki adet olacakmışım gibi ama adetime 2 hafta var, ve hafif mide bulantım var. erken gebelik testi 3-4 gün önce yaptım negatif, belirtiler neden dolayı var?
Sgnn CAOS erken gebelik testi adete 4-5 gün kala yapılıyor. Adetinize 2 hafta varsa ya yeni yumurtlamışsınsınızdır yada yumurtlayacaksınızdır. Bu kadar erken belirti gösterme ihtimali yok. Psikolojiktir
Hilalnur3850 CAOS adetinizin gecikmesini bekleyin gecikmezse zaten yoktur gecikirse test yaparsınız şuan çok erken
e_k kizlar adetime 4 gün var bugün cok hafif kan geldi pembemsi gibi yerlesme kanamasi olabilir mi? Ve adet sancisi gibi agrilarim var ara sıra. Sizce test yaptirmali miyim yoksa bekleyim mi 🤔
Kumsal_13 Kzlar sakın adetıniz gecmeden test yapmayın hayal kırıklığı kımyasal gebelik ve br sürü yanıltıcı şey olabiliyor üstünden en az 3 gün geçmesini bekleyin
Kubradvc Kumsal_13 benim 10.gün gecikmede dün gece erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi belli şekilde silik çıktı bugün sabah kan tahlili verdim sağlık ocağına daha sonra öğlen 3-4 gibi tekrar kaset test yaptığımda tek çizgi çıktı neden öyle olmuş olabilir
NobleMom Kubradvc canım hcg 20-30 gibi değerlere çıktığı zaman kaset testler sonuç veriyor. Erken gebelik testide hcg kanda yükselmeye ve idrarla atılmaya başladığı anda sonuç verir. Sanırım 5-10 gibi bişeydir hcg değerin. Yeni tutunmuştur rahmine. Birde ilk idrar ve akşam ki idrarın içinde biriken hcg miktarı aynı olmuyor. Sen kan sonucunu bekle 🌸
Zeyfat17 CAOS adetinize iki hafta olması yumurtlama zamanınızda olduğunuzu gösterir mümkün değil yani