Melike13 Bu durumu yaşayanlar var mı doktoruma bildirdim yarın hemen gel dedi ara ara tansiyon sıkıntısına var
RaYaRY Melike13 canım benimde oluyo sertlesme ama ben bebek toplaniyodur herhalde dedim beklim burda ciddi birşey mi acaba tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ben sadece
Deniz2961 Melike13 bnm hep sertleşme var ki hatta bbgn hrktlrni çok hisstmiyrm genelede sertleşme olark hissdyrm
Vldnshn1 Melike13 Acaba hepsi bir arada diye mi hemen gel dedi haftamız ve günümüz aynı gün içinde birden fazla bebeğim kendini bir yere topluyor ama saniyelik bir durum oluyor göbeğim de normal sanki yavaş yavaş çocuk dönüyor gibime geliyor…
Melike13 RaYaRY bide sertleşmeden ziyada karnım o kadar aşağıdaki bebeğin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum
Melike13 Vldnshn1 evet muhtemelen hepsini birden yaşıyorum diye gel dedi zaten kontrolüme 1 hafta falan kalmıştı biraz da evhamlı olunca telefondan bişey demedi bana
elfkara Ben de dün gece yaşadım bunu sanki etim acır ya aynı öyle Bi acı oldu karnımın sağ tarafında ne sağa donebildim ne sola takip ettim bugün bidaha olmadı Galiba bebek Bi yere toplandı o an ya başı ya poposu ama nasıl sertti … korkmam mi lazım bilemedim şimdi haftaya kontrolümuz var😶
elfkara Ben de dün gece yaşadım bunu sanki etim acır ya aynı öyle Bi acı oldu karnımın sağ tarafında ne sağa donebildim ne sola takip ettim bugün bidaha olmadı Galiba bebek Bi yere toplandı o an ya başı ya poposu ama nasıl sertti … korkmam mi lazım bilemedim şimdi haftaya kontrolümuz var😶
Melike13 elfkara yok korkmayın tabi benim hem tansiyon , hem vajinamda zonklama hissi idrarım varmıs gibi olup gelmemesi, bide iç çamaşarılarım hep ıslanıyordu doktoruma bunları söyleyince erken doğumdan şüphelendi sanırım bende araştırdım öyleymiş
Haticekaya1808 Melike13 bende bugün 29+4 oldum ara ara bende de oluyor bebek kendini topladığı için olurmuş
Pembekurdele Melike13 karinda sertlesme ve bir yerde toplanma bendede oluyordu kasilmalarmis magnezyum iciyorum kasilmalarin olmasi iyi degilmis her gün suda eriterek iciyorum
Melike13 drytcvkarsln magnezyum verdi ama kullanmıyorum kramplarım bitince bacaklarımda içmedim midemi bulandırınca
Glhnss Melike13 çok geçmiş olsun bizde de aynı durum vardı gebelik zehirlenmesi geçiriyormuşum erken doğuma aldı doktorumuz
drytcvkarsln Melike13 magnezyum kullanmazsanız emın olun çok acılı geçer bu gebelik gecmek bılmeyen kramplar gogus agrısı kaburga batması hepsi ve daha fazlası korkutmak istemem ama içmeme ragmen yaşıyorum arada bu dediklerimi magnormun tadı güzel tavsiye ederim
SC290606 Melike13 merhaba tansiyon için birşey diyemem ama bende 29+5 haftalık hamileyim uzun zamandır bende de var bahsettikleriniz ayrıca ic karın dar olunca baskı ve kasılmalar daha çok oluyormuş ve bebek yavaş yavaş yerleşim yapıyor evham yapmayın rahat olun Allah’ın izni ile sağlıcakla dogurun inşallah
Melike13 SC290606 çok teşekkür ederim içim rahatladı yarında gidicem Allah’ın izniyle zamanında gelsin tek dileğim bu kaygılanmakta başka birşey gelmiyor elimden çünkü