dilara_cinar99 Kızlar 40+3 oldum beyefendinin gelmeye niyeti yok pazar günü suni sancı verilmesi için yatisim yapılacak sizin suni sancı süreciniz nasıl oldu hastaneye aç mı gittiniz acilmaniz nasıl oldu☺️
ebru4567 dilara_cinar99 bende 40+1 ama ne sanci ne bise bekliyorum…bugun kontrolde bekleyecegiz bu hafta dedi
Serapcemre dilara_cinar99 ben 40+1 de gittim fitille dogumum başlatıldı gittiğimde zaten 2cmmiş 9cm de sancım yok die suni verildi bana 6da gel dediler beşte dürüm yaptm ekmek arası yedim gittm yemesem ölürmüşüm 1de dogurdum çünkü şu an yine hamileym yine yiyerek gidicem😀
----38--46 dilara_cinar99 ilk gebeliğimde 13 saat sunı sancı aldım 1 santım acıldı üstüne cocugumun kalp rıtmı bozuldu acıl sezeryana alındım iki acıyıda tattım
Ef4nan Şuan bnde aynı şekilde bekliyrm sancı olmasını 39 haftaligim insllh hmn gelir de rahatlarim artik
Ysmndnz Benimki 42 haftalık olmuştu o gün suyu patladı lakin sancı gelmeyince dil altı sunii sancı verdiler yarım saatte bir dil altı veriyorlardı ilk gebelikte rahmin açılması biraz uzun sürüyor ama ikinci gebelik ise daha hızlı açılıyor
dilara_cinar99 Ysmndnz ya ilişki hurma vs bunları yapıyorum en azından rahim ağzı yumusasin diye 🤷🏻♀️
Ysmndnz dilara_cinar99 ilişkiye devam hurma ananas yürüyüş ve squat 😇 sıcak duş günde 2 3 kere sıcak duşa gir
Ysmndnz dilara_cinar99 beni hastanede suni sancı verirken sıcak küvete sokuyorlardı saat başı rahim yumuşasın açılsın diye