Kızlar 21 Mart pazartesi günü doktorum gün verdi inanın bir hafta önceden uykularım kesilmişti korkudan ve heyecandan bu arada ben kan aldırırken falan ağlamaktan aldıramayan bir insanım, sinekten böcekten korkan bir insanım siz düşünün yanii… neyse gelelim o güne geceden yine sıfır uyku ile sabah 6 da kalkıp hastanenin yolunu tuttuk doktorum 7 gibi operasyona başlayacağız dedi yatış verdiler odaya geldik odayı süsledik annem önlüğümü giydirdi🥲 o sırada nstye bağlandım, damar yolum açıldı tabi açılırken ağlamalarım başladı , koridordan sesler geliyordu beni almak için 😅 eşim elimde annem ağlıyor babam teselli ediyor falan neyse ameliyathaneye indik tabi buz gibi sedyeden indim ama sürekli soru soruyorum ben çok korkağım beni uyutun ben yapamayacağım diyorum falan, anestezi teknikeri geldi elini sırtıma attı gel gel biz burda canlı canlı adam kesmiyoruz dedi😂 o kadar cani değiliz dedi neyse yatağa oturdum yapacaklarını anlattı ve soğuk bir bezle sırtımı sildi sonra giriş yaparken o söylediğinde hissetmeye başladım söylemese anlamazdım bile inanın sonra ayağıma 3 defa elektrik çarpması oldu normal dediler sonra yatırıp yan çevirdiler ama ben hissediyorum diye bağırıyorum ayağımı kaldırıyorum falan o sırada bir tane daha yapalım dedi anestezi teknikeri ben tabi bağırıyorum asla yaptırmam uyutun beni Dalan diye sonra doktorum geldi noluyor dedi anestezi doktoruna dedi ki benim acelem yok bekle 2 dk daha dedi beni sakinleştirdi, sonra zaten hissizleştim başlamışlar bile 4 dk falan sonra bir ağlama sesi 🥲🙏🏼🥰 bana o sırada beyaz bişey verdiler damar yolundan bu ne dedim sakinleştirici dedi ondan sonrası bende kopuk kopuk yani hatırlıyorum ama sanki ben yaşamamışım gibi değiiikti sonra kızımı götürdüler babasına, benide sedyeye aldılar odaya geldim herkes beni bekliyordu ağrım yoktu kendimi çok iyi hissediyordum tabiki anestezi etkisi geçinceye kadar sonrasında hafif hafif başladı ayağımdan uyuşukluk gitmeye, ağrılar ilk zordu evet kabul ediyorum sonra ayağa kalkışta ben o kadar zorlanmadım basım vs dönmedi, sadece dik durmak biraz zorladı, eğilerek yürüdüm bir kaç kez ama kesinlikle yürüyerek geçiyor kızlar buna emin olun , bugün 8. Günüm ilk 3 gün falan evet zorluyor ama buna değer 🤲🏼🥲 sadece su an el değemiyprum sonrasında nasıl değecegimi düşünüyorum bakalım, kızımda şimdi yanımda huzurla uyuyor🥰 sorularınız varsa cevaplarım 🍀