Sinemira Arkadaşlar iki gündür kafama takıyorum çocuğun açhsteketleri azaldı 33 hafta girince sizce normal mi doktor kontrolüm 3 gün sonra bekleyeyim mi yoksa gideyim mi normal mi azalması
EdaKnayenkartal Sinemira bende 33 haftalıgım bigün cok hareketliyse ertesi gün durgun olabılıyor birde yerlerı daraldıgı ıcın 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Esrasaglik Sinemira Bizde de durum aynı canım 33+3 deyiz bugün az hareket etti temizlik felan yaptım yoruldu heralde o da 😏 bide bende de bazen sancı oluyor yalancı sancılar mı bilemiyorum benimde randevum perşembe
Sinemira EdaKnayenkartal evet benşm boyum kısa 1.50 🙈😊 ama kızım baba tarafına benziyor boylu ve kilolu biraz acaba karnıma artık sığmadığı için mi 30 haftalık gittiğimde 43 cm di
Sinemira Haribo ya 3 gün sonra gittiğimde hem nst ye sokacak hem ultrosona giricem ondan diyorum beklesem mi bide sürekli yalancı sancı denilen o şeyden giriyor
Sinemira Esrasaglik ya birlere kordon ağzındaydı çok tedirgin olmuştum ama doktorum çok normal demişti şimdi hareketler yavaşlayınca dedim acaba kordon mu dolandı
Sinemira Esrasaglik aynen bende hep öyle diyorum ve içimden hep 35 haftada doğuracakmışım gibi geliyor
Esrasaglik Sinemira Bende erken doğuracakmışım gibi geliyor anneme de diyorum o da deme öyle diye kızıyor 😂 Zamanında gelsin inşallah kuzucuklarımız 🤰