Asliolcaybaygin Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim vücudum çok kasiniyor özellikle sırtım ve bacaklarım doktorum bişey görünmüyo dedi ama hala kaşiniyorum benim gibi olan varmi 😨?
Bejna Asliolcaybaygin geçmiş olsun karaciğer enzimlerinize baktırın onlarla ilgili olabilir inş ciddi bişi yoktur ama sakın ihmal etmeyin. Birde tiroidi olanlarda bu sorun oluyo
Busrabnrby Asliolcaybaygin canim bende 17 haftaligim gouslerim sirtim bacaklarim ole kasiniyo benimde yeni basladi normaldir bence 😊
Asmin27 Asliolcaybaygin her yerim kaşıniyo benimde zaten uyuyamiyorum kaşıntıda tam bela oldu nedeni yok aslında hormonlardan galiba
Asu33 Geçmiş olsun öncelikle Hamilelikte kaşıntıyı hafife almamak gerekir karaciğer enzimlerinin çalışmasıyla ilgili bi sorun olabilir.
Tubitooooooo Karaciğer enzimlerinize baktırın, gebelik kolestazı olabilir ben 2 aydır onunla uğraşıyorum, berbat bişey ve erken doğum riski yaratabiliyor, doktora gidin bir an önce...
Mervezcanen Bende ilk aylarda cok kasiniyordum kizlar doktorum normal demisti hormonlardan vucut reaaksiyon gosteriyor demisti 3.ayimda gecti kasintilarim
Esmaa Kizlarr bi seyde ben yazayim bilmem komek ede bilermiyim basqa birsey bilmiyorum yenede doktorunuza gorunun ,bebis boyudekce cild dartiliyor yani bedeniniz boyuyor oncu ola biliyor bende hafif hafif oluyor nemlendirici krem vuruyorum hic bi rahatsizligimda yok
Burcinelly Kızlar kış aylarındayız. Vücudumuz inanılmaz kuruyor, birde kilo aldığımızdan geriliyor. Bence kaşıntılar nem kaybından olabilir. Bence duştan sonra ve sabah akşam krem sürün. Ben öyle rahatladım
HilalKavak Kızlar mrb yaklaşık üç haftadır kaşıntıyla yaşamaya çalışıyorum benimkisi normal bir kaşıntı değil uykudan uyandıran bütün vücudumu yara yapan büyüklükte bir kaşıntı tahliller yapıldı temiz doktorum son haftalarda normal hormonların artık tavan yaptı menepoz gbi düşün doğurunca geçecek bir tedavisi yok dedi denemediğim krem kalmadı Yves Rocher yulaf özlü vücut sütü aldım tamamen geçirmesede en iyi bu geliyor en azından rahatlattı sizde deneyin Rabbim kimseye dermansız dert vermesin