Melekk8 Gulcingezer ben dün yaptım erken gebelik testi ama aşırı silik çizgi çıktı fotoğraftada belli olmuyo yoksa atardım kaset test yaptım o negatif çıktı şuan adet sancısı gibi sancım var yarın bakalım hayırlısı🙏
Gulcingezer Melekk8 ne guzel o cizgi bile guzel bi umit kasette cikmiyo kolay kolay hcg yeni artiyosa eger ondan erken gebelikte cikmistir o daha hassas
Ozgamzeoz Gulcingezer bu ay hiç düşünmedim gebeliği hatta adet tarihime bile bakmamıştım ama olmadı nasip değilmiş
Gulcingezer 77Bebek35 benimde ilk gebelikte fena goguslerim agrimisti anlamistm 7 8 gun oncesinde 3 gun var test yaptm negatif bi uclari aciyo o kdar
Gulcingezer Melekk8 zten yumurtlamadan 12 13 gun snra silik olur 4. Haftaya girip regl 3 4 gun gecince net cikar canim benim
Yaprakdokumuseverrr Gulcingezer Ben beklemiyorum ilki tüp bebek oldu ama bikaç gümdür baş dönmesi mide bulantısı ve batmalar yaşıyorum belki psikolojiktir
Gulcingezer Yaprakdokumuseverrr paikolojk de oluyor ama gercekten de olabiliyor regl ile cok yakin belirtiler benim ilkinde bi tek asiri gogus agrim vardi smdi yok hic bi goguslerimin ucu aciyo bgun o kdar test negatif
77Bebek35 Gulcingezer senındemı ıkıncı bebek bence bır hafta sonra bak yada kan ver dırek adetın gecıkınce
Melekk8 Gulcingezer inşallah vardır o zaman ya adet sancım var ama bilemedim inşallah ikimizinde vardır adet olana kadar ümit var🙏🙏🙏🙏
Gulcingezer Melekk8 benim Umidim yok 2 tane test yaptm 2 gun arayla 3 gun var tik yok bisey de yok bi gogus ucum aciyo o kdar olsa hissederdm cikardi
Yaprakdokumuseverrr Gulcingezer Benimde ilkinde uyku hariç hiç belirtim yoktu. Ama geçen sabah ağzıma acı tat geldi en büyük şüphem o