Emy 31 Ağustos günü (39+0 da) sabah 8 e karsı uykumun içinde bi anda iç çamaşırımın ıslandığını hissettim bir uyandım ayağa kalktım bayağı iç çamasırım ıslanacak kadar su gelmiş acaba akıntı mı dedim ama bu öyle değildi hafif hafif sızıntı şeklinde gelmeye devam etti sora eşimi uyandırdım su gelio benden dedim o da şasırdı eminmisin dedi evet dedim hemen doktorumuzu aradık doktor saat 10 da muayaneme gelin dedi neyse bi kahvaltı yaptık doktora gittik doktor alttan muaye etti açıklık yok dedi fazla su da görünmüo dedi ultrasondan baktı felan bizi eve yolladı daha sora aradan bi yarım saat geçti benden bi andan tekrar su boşaldı bacaklarımdan akmaya başladı yerler ıslandı hemen eşimi çağırdım tekrar doktoru aradık doktor hastaneye yatışı yapalım dedi hemen hastaneyi aradı bizde doğum çantamızı herseyimizi aldık hastaneye gittik yatışım yapıldı sadece su geldı fakat hiç açılma ve hiç sancım yoktu beni hazırladılar sancı ve açılmanın olması için fitil ve serum taktılar aradan 3_4 saat geçti bende yine bişey yok sora yavas yavas etkisini göstermeye başladı sancı gelmeye basladı acıklık hala 2 cm di gittikçe sancılar daha da kuvvetlendı tabi bu arada sürekli nst çekılıo ve alttan her gelen parmak sokuo (en berbatı gelen gidenin parmak atması çok acıo:() daha sora sancılarım 2 dk kadar düştü ama ben hayatımda böyle bir sancı görmedim ölecektim sandım annem bi yandan halam bi yandan eşim bi yandan tutuo sancı geldık çe derin derin nefes alıp verdim çok az rahatlasa da nafile daha sora 3 cm açıklık oldu baktılar dayamayacağım belden Uyuşturma epidural yapalım dediler anestezi uzmanı birazdan bütün ağrıların bitcek dedi epidural oldum bir anda kıvranan ben bütün acılarım kesildi allahım dünya varmış dedim sancı gelıo hala aynı ama ben hiç bişey hissetmiyorum ( kesinlikle öneriyorum epidural normal doğumu) daha sora tekrar odama çıktım acıklık artmaya başladı ama ben hala hiç bişey hissetmiyorum Harıka bi duyguydu sora 7 cm açıklık oldu bi anda nst sonucları kötü gelmeye basladı Ebe çocugun kalp atışlarında sıkıntı var düşüo dedi doktoru çagıralım Bı baksın dedi doktorum geldi kalp atısları zayıflamış dedi riske atmayalım oksijeni yetmeyebilir dedi ben tabii onda şok oldum moralım bozuldu çünkü çok sancı cektım 3 saate yakın ve 7 cm açıklık var doktor sezeryan yapalım diyo sora tabıkı Allah korusun bebeğim için sezeryana girdim acil tekrar epidural yaptılar bu sefer her yerim uyuştu doktorum beni kesti biçti hiç bişey duymadım sora saat gece 00:09 da bir ağlama sesi geldı kızım 2.595 gr 49cm olarak dünyaya gelmişti artık onla birlikte bende ağlamaya başladım tabı yüzüme dokundurdular kokumu alsın diye öptüm kokladım kızımı sora hemşireler giydirdi ben dikildim kızımla birlikte çıktık ameliyathaneden sorası evimizdeyiz çok şükür mışıl mışıl uyuo şimdi benim de dikiş yerlerim ağrıyo ama kızımı aldım ya sağsaglim kucağıma herseye değer rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguları inş yani anlayacağınız bütün doğum çeşitlerini yaşadım çok kolay bi doğum maceram olmadı İnş sizlerin ki daha kolay olur Allah hepinizi bir avazda kurtarsın
MelisaMila Emy Hayırlı uğurlu olsun 🙏🏼 Gerçekten 7cm kadar bekleyip sezeryan olmak Allah korumuş meleğinizi 👼🏻 Güzel bir ömrünüz olsun inşallah yavrunuzla 🙏🏼💗
Emy MelisaMila Allah razı olsun canım teşekkür ederim evet zordu biraz fakat sonu güzel oldu şükürler olsun ki