_yasemin_ benim de tüp bebek, benim de genetiğine bakılmıştı sağlıklı embriyo..🙏 içimi en çok rahatlatan kısım da oydu..sağlıklı bebek tutunduktan sonra düşmesi zor..tüp bebekte kullanılan ilaçlara da bağlı kanama daha sık olabiliyo, herkeste olmuyo tabi ama ben mesela doğum kontrol hapı kullandığımda da sık sık ara kanamalarım olurdu..tüp bebekte de transferden 2 gün sonra başladı lekelenmelerim, sonra test günü normal kırmızı kan şeklinde gelmeye başladı henüz 4 haftalıkken ve 9. haftamın sonuna kadar sürekli devam etti, 8.haftamda bi hafta 10 gün resmen normal adet oldum o kadar pıhtı pıhtı kanamalarım oldu..doktorum östrojen fazlalığının da kanama yapabildiğini söylemişti..yani 8.hafta civarı artık plasenta da üretiyordu dışardan almaya da devam ediyordum, 10. Haftamın başında estrofemi kestim ertesi gün kanamam bitti benim 🙏 dualarım sizinle, bol bol istirahat edin ve güzel şeyler düşünün..bizim çok güçlü bebeklerimiz var, laboratuvar gibi bi ortamda oluşup direnip hayatta kaldılar çoğu embriyo dayanamazken rahim dışı şartlara, üzerine minicikken biyopsi yapılarak genetik için parça alındı ve yine hayatta kaldılar, sonra da bize tutundular 🥺 çok duygulanıyorum düşündükçe..inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğiniz 🙏