Alyamom35 Serii Heycan ne demek 🤭 Önce sağlıkla gelsin bu ikinci evladımız 11 haftamız bitiyor haftayada kontrolümüz var. Az çok tahminleri alırız haftaya inşallah 🙏🏻🌸
Brlgry Minikanne06 daha karar Yok sadece düşünceler var Ayaz Aras Ateş Toprak Arden 😎😒😒A’lardan gidiyoz biz 🤭
Yenianneyimmm Serii hayır canım bende varım hemde mecburi 😕 senin kinin ismi yine güzel bizimki hıdır ama isim önemli değil tabi ki hayırlısıyla sağlıkla gelsin bize yavrular 😌
Yenianneyimmm Serii evet 👍🏻 normalde kabul etmeZdim 3 düşükten sonra artık sadece gelmesini bekliyorum hayırşısıyla
deryanehir Minikanne06 ya en zor kısım bu heralde kararsız kaldım bizde bir el atın şu ise 😂😂 kerem yiğit deniz mete
gamze04 deryanehir Mete Han iyidir cinsiyetimiz belli olsun erkekse bizde Mete ciyiz☺️ Cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz ? Erkek çocukları erken belli eder diyorlar
gamze04 Naz1234 kesinlikleee ✌🏻Bizim henüz cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Mete Han olacağı kesin ☺️Bu arada ne zaman öğrendiniz cinsiyetini kaç haftalıkken