BaharrrYaa Kizlar merhaba, hangi marka ateş ölçer aldınız, herkes farklı bir marka söyledi, aklım karıştı. Kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Nisrem BaharrrYaa braun kulaktan ölçer kullaniyorum ve ben cok memnunum uzun yillar bozulmadan kullanabilirsiniz tavsiye ederim
SeS2019 BaharrrYaa brauvnun kulakdan ölceri tek geçerim bi kaç tane alıp deneyip iade ettim iki senedir kullanıryorum biraz pahalı ama tek bir sefer pil degiştirdim cok iyi bence
siriniko2511 Braun kulaktan ölçer alacaktım ama abimin kızı covid olduğunda nasıl bir çöp olduğunu anladık. Bizi sürekli yanılttı daha alalı 1 yıl olmasına rağmen. Çocuk alev ateş yanarken bize sanki birazcık ateşi varmış gibi gösteriyordu. Konuştuğum tüm doktorlar en sağlıklılarının koltuk altından ölçenler olduğunu söylediler. Marka önemli değil doğru ölçüm yapacağına güvendiğiniz koltuk altından ölçen birşey alın bence. Ben braunla medisana arasında kaldım. Çocuk doktoru medisana önerince onu aldım. Zaten çok ucuz bir sıkıntı olursa başka markadan denerim diye düşündüm.
Hulus BaharrrYaa cocuk doktoru arkadasim koltuk altı onerdi biz o yüzden 8 saniyede koltuk altından ölçen bir ateş ölçer aldik cocuk doktorları kesinlikle temassız ölçüm yapan aletleri tercih etmeyin diyor. Kulak ölçümleri zaten yüksek çıkartıyor o yuzden bizim tercihimiz braun koltuk altı oldu.