Sarahh 10 haftalık hamileyim bu gün boğazım ağrıyor burnum akıyor hafif, limonlu sıcak su içtim ,başka ne yapmalıyım? Bebeğe bişey olurmu ? Korkuyorum biraz. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç?
Duygumiran Sarahh canm sana bisi diyimmi o grip degil hamilelik nezlesi ayni haftada bende yasadim 10 15 gun surdu bugar yap vikis sur baskada bisey yapma sakın
Mrvsln Sarahh ben 6 haftalikken covid oldum malesef 10 günde toparladım. Tam o bitti derken 11. Hafta şimdi de grip oldum test yaptım covid negatif çıktı. 2. Hamileliğim ilkinde de başlarında çok grip olmuştum yine aynı şekilde gidiyor 😐
Sarahh Duygumiran öyle mi? İlk defa duydum korkuyorum açıkçası kızımda 9 ay boyunca hiç böyle bişey yaşanmamıştı
Sarahh Duygumiran bilginiz için çok sağolun bilgim yoktu bu konuda çok korktum bebeğe bişey olur diye
Arzu24 Duygumiran bende de 1 aydır Kuru Kuru burun tıkanıklığı var benimde mi hamilelikten özellikte yatınca hangi tarafa yatarsam o taraf tıkanyo
Sarahh Arzu24 sadece burun tıkanıklığı olsa korkmamda benim boğaz ağrımda var ateşimi yükselmesine sebep olur diye korkuyorum
Arzu24 Sarahh korkma dua et ben 1 aydır burun tıkanıklığıyla bigsyem hiç bı seklde uyuyamym kuru kuru tikanik hâlâ gcmdi hamilelikten diolr yatamyrm hangi tarafa yatarsam o taraf tıkanyo