1-2isim Kızlar sorularınızı alabilirim Silivri Anadolu hastanesinde doğum yaptım ve şunu söylemek isterim ki doğum fotoğrafçısına ihtiyacınız yok çünkü doğumhaneye telefonunuzu alabiliyorsunuz 😊
babyninannesi 1-2isim canim spinalden sonra.bas agrisi oluyor diyorlar sendede oldumu migren var bende mesela kesin agri cekerim
zamloss123 1-2isim bel agrısı kalıyor mu felç kalma ihtimali var diye biliyorum çok korkuyorum genel istesem olamaz mıyım
1-2isim Meis-1 karnıma bastırdılar evet bi kere ama çok acımadı hafif bir ağrısı oluyor daha doğrusu tedirgin oluyor insan burda çok şey okuduğumuz için
1-2isim zamloss123 genel olursunuz ama ben 1-2 saate ayaklarımı değil komple bacaklarımı hissettim ve iğne okadar acıtmıyormuş ki ben iğneden bile korkan biri olarak söylüyorum bunu damar yolu daha çok acıttı
eezgitturk 1-2isim 2 gün önce spinal oldum . Çok ağır atlatıyorum sen nasılsın ağrı eşiğin nasıldı çok ağrılarım var tek çaresi zaman mı 🥺
Anneoluyorummmm 1-2isim Bende 4 gün sonra olcam orda 😍 hemsireler nasıldı? Bide telefonu onlarmı istiyor sizmi dediniz
1-2isim Anneoluyorummmm hemşireler çok tatlı çok ameliyathaneye giderken uçak moduna alıp götürebilirsiniz oradaki hemşireler bebekle seni çekiyolar
1-2isim Anneoluyorummmm ne spinali hissettim nede kesilirken sadece söylüyorlar zaten baskı hissedeceksin diye okadar onuda okadar az hissettim ki zaten hemen ardından bebeğin sesini duyunca başkada bişey düşünmedim 😍