susam111 Ozlemdrn ben yatarken içiyorum 2 tane , eğer sabah geçmezse bi tane tok karnına içiyorum ama çok şükür akşam içtiğim yeterli oluyor bende
matmazelsu Ozlemdrn Bende yatmadan önce 2 tane içiyorum sabaha Çiçek gibi kalkıyorum.😅😅 Gün içerisinde çok bulanırsa aç karnına 1 tane içiyorum.
Ozlemdrn sema_altas55 ah ah benim kafam dün icmemistim bulanmadj Bende artık bulunmaz dedim icmedim bu saatten sonra bağımlı gibi icerim ne bilim sabahtan beri öldüm 😭
susam111 Ozlemdrn bende 14 e yeni girdim ama geçen bi içmiyim kendimi deniyim dedim ama bana mısın demedi 😖 ne zaman geçecek hiiiiç bilmiyorum 😵💫😵💫
MerveeD Ozlemdrn 1 tane ıcın arası cok olmuyor cnkı sabahbuyanıncada 1 tane ıcersınız bulanırsa ben oyle yapıyordum gunde 3 tane içebilşyorsunuz
sema_altas55 Ozlemdrn ahh kız aman aman unutma alarm kur mümkünse 😂bende bırakıca öyleyim o gün zehir gibi geciyo bağımlı oldum galiba 😣
miniktirtilim Ozlemdrn siddetli bulantilarda gece uyumadan 2 tane icin. Sabah kalktığınızda bulantiniz devam ediyorsa bi tane daha ac karnina icin Ben 4 tane kullaniyorum gunde. 2 gece uyumadan 1 sabah kalkar kalkmaz 1 ögleden sonra