Biricigim Kızlar kusura bakmayın ama özellikle son 1 haftadır koku oluyor hergun 1 kere duşa girerim 31+2hamileyim bu kokunun gitmesi için ne yapicam çok rahatsız oluyorum temizligimide çok özen gösteriyorum anlamadim gitti
Melissssa Biricigim ben de fark ettim 14. Haftadayım ama bende de koku olmaya başladı acaba vitaminlerden falan olabilir mi diyorum ama bilmiyorum yine de
deletedmom734 Biricigim çok çok özür dilerim affınıza sığınıyorum ancak bendede hiçbir enfeksiyon olmamasına rağmen kolu oluyor günde 2 3 kez iç çamaşır değiştiriyor mutlaka duş alıyorum ve kokusu çok değişik amonyak gibi ( saç boyaları)
Biricigim Melissssa bende aklıma gelmedi değil ama eşimde farketti çok tuhaf oldum karbonat kullanın diolar guvenemiorum
Sukeyne 15 haftalık iken kokudan dolayı doktoruma başvurduğumda fitil vermişti canımız su an 22 haftalık olduk bir daha aynı sorunu yaşamadım. Doktoruna danış derim
Biricigim deletedmom734 aynen ole kan ilaçlarımı yapıyor anlamadim karbonatı deneyin diolar deniycem sanirim doktora gidene kadar eğer koltuk altı ter kokusunu oluyoda bunuda önler die umuyorum bi umut