elzy7 Arkadaşlar merhaba, bebeğinizin kıyafetlerini kurutma makinasına atıyormusunuz ? Bebek için program var makinada. Çeker mi acaba, daha önce kurutmada kurutan var mı aramızda
Edavebebek elzy7 ben de merak ediyorum bugün bunu düşündüm ama bir şey olacağını sanmıyorum kaçıncı haftadasınız ben 29 şu an erken mi acaba yıkamak için
kelebekimm elzy7 benim makina hem yıkama hem kurutmalı. İlk başlarda ütü ayarında yaptım ama çok uzun sürüyordu. Şimdi ise 60 dk olan programda yapıyorum. Çamaşırı az olunca güzel kurutuyor ama çok olunca nemli kalıyor. Onu da çamaşır kurutmaligina serince yarım saate kuruyor. yıkayınca da çekiyor çamaşırlar malesef. 2ay 20 günlük kızım. 6 aylık yeni tulum aldım. Yıkamadan önce büyük geliyordu. Yıkadiktan sonra tam oldu. Çekme ihtimaline göre hep büyük alıyorum.
elzy7 Edavebebek 32.haftadayım, yıkamaya basladım ilk postayı normal kurutmalıya astım. Baktım bu ıs böyle olmayacak 3-4 gun surer bu iş alternatif aramaya başladım sımdı. Kurutma makinamda var ama çekindim küçülür diye :(
elzy7 Melike makinamın bebek modu var onu kullanacagım ama . Normal dolap kurulugu programı kullandıgımda bızım kıyafetlerde hıc cekme olmadı. Bebişte olur mu insan tereddütte kalıyor :)