Cemre8541 Kızlar merhaba 33 haftalığım, dün yürüyüş yaptım geldim ve iç çamaşırım ıslaktı bugün kontrol ettim hafif hafif ıslaklıklar oluyor normal mı? Benim gibi yaşayan var mıdır acaba
Esenkaplan Cemre8541 ilerleyen zamanlarda oluyor canim bende de oluyo bebek idrar torbasına baski yapıyor cok mu var
Mercan28 Cemre8541 bende 25 haftalığım bayadır ıslaklık şeklinde akıntım oluyor su diye korkup kaç kere doktora gittim ama akıntı olabilirmiş normal doktor su sızsa bi sızıp baya bi süre gelmemezlik yapmaz ara ara akar demişti sen kontrol et geçmezse aksatma sakın ama içini rahatlat bu şekilde akıntı olabiliyormuş
Sinoooom Cemre8541 33+5 bugün de benim oldu su gibi ama şeffaf akıntı oldu randevu aldım doktoruma gideceğim yarın 🤦🏻♀️
Cemre8541 Sarahh önceden de bu konu için doktoruma gittiğimde bir sıkıntı olmadığını söylemişti şimdi tekrardan korkuyorum acaba suyum mu sızıyor diye
Cemre8541 Esenkaplan iç çamaşırımda ıslaklık var sanki altıma kaçırmışım gibi kaçırmamışım gibi kafama takıldı bayağı dün yürüyüş yapıp geldiğimde farkettim önceden yoktu
Tugcely Bende de olmuştu canım sürekli ıslaklık oluyordu doktor vajinal enfeksiyon var demişti fitil kullanmıştım şimdi yine var ama bu sefer idrar sanırım bebek baskı yaptıkça hissediyorum kaçırıyor insan