Rehberlikciozge Arkadaşlar folik asitten dolayı mide ağrısından yerimde duramıyorum o yüzden içmemeye karar verdim ancak bebeğin gelişimi için çok önemliymiş. Çalışan Bi bayanım folik kullanınca ağrıdan bişey yiyemiyorum cok fena oluyorum napsam?
Glitter Rehberlikciozge markasini degistirebilirsin Ben gebelikten once folioya basladim cok iyiiydi. Sonra gebe kalinca doktor folic trio verdi ve surekli midemi eksitti, suan regenesis max iciyorum hic problem yok
Deryakaya1802 Rehberlikciozge doktorunuza danışarak değiştirebilirsiniz aslında. Benim kullandığım folik asit hiç öyle etkiler yapmıyo. Midem çok hassas olduğu halde. Neu folid kullanıyorum. Folik asit önemli.
JeyranAhadova Eger oyle olursa, benim doktorum yemek arasinda ichmemi soylemishdi. Agrisa bile at, bebek ichin chok onemli.
Rehberlikciozge JeyranAhadova yemek arasında ağrı olmaz mı yarın öyle denicem inş kötü olmam Teşekkür ederim canım ☺️
Hanzadek Rehberlikciozge ilaca başlar büyük ihtimal. Benimde kan ilacından dolayı inanılmaz mide yanmam oluyor. Sabah kalktığımda boğazım ağrıyor. Gaviskon başladık. Merak etme emin ol çözümü vardır. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.
YeldaKarakolcuKk Siz tabi yine doktorunuza danışın ama ben sadece 3 hafta kullabilmiştim sonrasında miğde bulantısı yapmıştı bıraktım