Ccaannsseell Babylove06 34+5 haftalığım. d vitamini (devit3), kan ilacı (ferrum), B12( benexol), OMEGA 3(mdc omega 3), multivitamin (Decavit), magnezyum (magosit) bunları kullanıyorum.
2kedi2bebek haftanın içindeyim 12. haftaya kadar eğer kan değerleriniz normalse başlatmıyorlar diye biliyorum boşuna böbrekleri yormamak ve karaciğer yağlanması yapmasın diye, sonraki haftalarda bebeğin kilosu ve ihtiyacı değiştiği için de annenin sağlığı icin demir vs başlıyorlar ihtiyaca göre. Ben ocean mummy kullanıyorum d vit ve demir eksikliğim de olduğu icin.
-MinikveAnnesi- Babylove06 12. Haftadayım bugün ki kontrolde folik asiti kestik onun yerine demir ve vitamin ilacları verdi
Burccfr Ben oligobs adında tüm vitamin ve omega içeren bir hap ekstra d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum hamileliğimin üçüncü ayından beri kan ilacı ve vitaminler çok önemli doktorunuza kesinlikle yazdırın (kullanmayan kadınlar )
alinbezayan Babylove06 23+3’teyim, şu an Pregnacare (multivitamin), Omega 3, Magnezyum, D3K2 damla ve demir takviyesi kullanıyorum.
Mervyss Babylove06 Canım değerlerim normal olmasına rağmen Demir D vitamini Kalsiyum + Magnezyum Ocean mummy adı sanırım öyleydi bu kadar 🥰 12 haftada başladık 1️⃣2️⃣ üç gün oluyor
linsmea Babylove06 demir doktorum verdi ama hiç kullanamadım başlayacağım. -NBL pregna formula -NBL Alg Oil (omega 3) Bunları kullanıyorum iyi geldiğini düşünüyorum. 🥰
Goncagl15 Babylove06 decavit d vitamini kan be demir hapı kullanıyorum folikasitten sonra bunlara başlattı doktorum ❤️
Nurezel İnnate multivitamin Ferrum demir ilacı D3 k2 vitamin Magnezyum Kullanırım kan değerlerim normaldi 13 haftada basladik
kckelf123 Nurcanyks benim doktorum günde iki kez demir ilacı kullandırıyor kaç kez de sordum yanlış mı içiyorum diyede eczacı da demişti günde 1 kez diye o yüzden sordum
_BSE_ Babylove06 23. Haftadayım regenesis Max kullanıyorum sadece. Sağlık ocağı devit3 ve kan ilacı verdi ama doktorum zamanı gelince ben vereceğim bana bırak dedi ilk hamileliğimde kan ilacına daha erken başlamıştım bilemedim 😏😲