Babylove06 Selam kızlar cevrede gebelerle konustuğumda demirdi kan ilaçlrı flan kullanıyolar ama ben sadece hoppy mom kullanıyorum sizler neler kullanıyorsunuz
Semrasular Babylove06 ben omega 3 balık yağı, vitamin d3-K2 kompleks damla birde fenix plus var içinde kalsiyum, magnezyum, demir,probiyotik falan bikaç bişey daha var ilaç üzerinden yazdım.
ayse-huseyin16 Babylove06 Demir ve kan ilacı dedikleri aynı şey sanırım bana da doktorum yanlış hatırlamıyorsam 25. Haftada vermişti kan ilacını bende başka hiç bişey kullanmıyorum mesela balık yağı kullananlar var bana doktorum vermedi bende talep etmedim çok fazla ilaç kullanmanın iyi olmadığını düşünüyorum 🤷🏻♀️ Vitamin bile olsa şu an 36 haftalığız herhangi bir gelişim problemimiz ya da farklı bir durumumuz yok doktorunuz en iyisini bilir 🌸
Emossk Babylove06 sadece ocean mummy adında bir vitamin kullanıyorum 25 haftaligim magnezyum için günlük soda icebilirsin benim kan değerlerinde sıkıntı yok bu arada
eymeninannesi35 Ben Demir ilacı ve takviye vitamin kullanıyorum 22.haftadayız bizde doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktorum kan değerlerim çok iyi aslında şuan ama bebek için gerekli beslenememe durumunda
Sbasak Aile hekimine gittiniz mi bana da doktorum 13.haftada folik asiti bırak demirle d vitamini başlasınlar demişti 13. haftadan beri Demir ve d vitamini kullanıyorum hastanedeki doktorum aile hekimin yazsın demişti baştan beri bittikçe aile hekimim yazıyor
Babylove06 Emossk aynı bnde sdce onu kullnıyorum başka bişi vermedi çevremde hamile olanlar birçok sey kullanıyor bende napcağıöı bilmiyorum
Gulayekin Babylove06 canım ben doktoruma sormuştum banada vermediler herşeyin fazlası zarar dedi kan değerlerin yüksekse vermiyorlar 🙂
busra2253 Benimde kan değerlerim hep güzeldi yüksekti ama buna rağmen tüm vitaminleri magnezyumları demirleri kullanıyorum doktorum verdi Kullanmama rağmen 2 hafta önce b12 düşük çıktı bebek çok alıyor bu süreçte yüksek olsa bile 2 3haftaya değer düşebilir b 12 düşük diye iğne verdi doktorum 28. Haftadayız
Ozlemermez Ozlemm71 bende sadece ocean mummy kullanıyorum doktorum başka takviye vermedi 17+4 deyiz ekstradan ilaç olarak coraspirin verdi 36.haftaya kadar kullanacakmışım
Esraaaa_ Babylove06 bende birşey kullanmıyordum dün doktor kanın düşmüş dedi ferrozinc verdi bugün kullanma başlayacam
Annekuzusu_Ayaz Babylove06 benim i mom omega 3 feramat kan ilacı kalsiyum ilacı kan sulandırıcı devit 3 damla kullanıyorum
minikmucizemmmmmmm Babylove06 ilk 3 ay folik asit kullandım bir ara eşim covid oldu D3 takviyesi aldım şimdi 15 haftalığız doktorum 13+4 te verdi bu takviyeleri https://imgyukle.com/i/EbvLjS ve her doktor farklı vitamin verebiliyor