benimmdunyamm Arkadaşlar canınız çekmesin bugün mangalda sucuk pisirdiler bence yedim 2 3 parça canım istedi normalde yemeyin diyorlar ama nefsim çekti birseu olur mu sonra pişman oldum siz tüketiyor musunuz hiç sucuk
Unlukacar benimmdunyamm canım güvendiğin kasaptan alıp iyi pişmiş canın istediyse yiye bilirsin abartmadığın sürece arada bi yersin
Denizvegokyuzu benimmdunyamm bazen canım istiyor eşim kahvaltıda yapiyor yiyorum valla güzel piştikten sonra yenilebilir 🤗
Semrasular benimmdunyamm bende yiyorum kasap sucuk ama hazır olanlardan değil güzelce piştiği sürece bence yiyebilirsin.
benimmdunyamm Unlukacar evet bildiğimiz kasaptan alıyoruz uzun zamandır yemiyorum dikkat ediyorum bugün canimm çekti nete yazınca biraz tedirgin oldum sağol canım yorumun için
tezecikanne Sürekli tabiki yemedim ama 4 aylık dönemde 2-3 kere kahvaltı da 2-3 kere de pizza da vardı yedim ve bişey olmadı bende tek seferde abartılmadığı sürece bişey olmaz herhalde
benimmdunyamm tezecikanne sürekli yemiyorum zaten dikkst ediyorum bugün yedim iui pişmişti sağol canım yorumun için
Busakts benimmdunyamm ben yiyorum sucuk hiç de sorun olmuyor . Sosis de yedim hatta arada yiyorum da abartılmadığı sürece hiç bir sorun olmaz .
Deletedmom727271 haftada iki üç defa tüketen ben😂 iyi pişirilmişse bişi olmaz 🤌🏼 afiyet bal şeker olsun 😊
121 benimmdunyamm Merhaba, bende yedim bir kaç kere iyi pişmiş şekilde canım istiyordu çünkü tostta yemiştim. Doktoruma danıştım iyi piştiği sürece sorun yok dedi
benimmdunyamm 121 öyle mi doktoruma sormadım hiç ama diyetisyen hamilelikte yememesi gereken ürünler diye vermişti
DeneyimliAnne Benimde canım cok cekiyor vallahi gecenn hafta da hususi aldım iyice pisirdim yedim afiyetle 😂
Sinoooom Neler neler yeniliyor korkma 😍 zaten belli ki çok yiyen biri değilsin belli o yüzden bişey olmaz 🌺