Mom578988 Kızlar saçlarım popoma kadar geldi aşırı uzadı. 5.5 haftalık hamileyim ve kestirmek istiyorum. Ama hamileyken saç kesilmez diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
Semrasular Mom578988 ben kendim kestim canım şuanda 20+4 haftalık hamileyim bebeğimde 1,5 hafta önden gidiyor ben inanmıyorum öyle şeylere 😁
DEMETT35 Mom578988 bende kestirmek istiyorum 13 haftalık hamileyim batıl inanç ama insan yinede korkuyor
Miniginannesi8 Mom578988 ben kestim canım 16 ya da 17. Haftadaydım sanırım hatırlamıyorum tam. Tek sorun şuan 31. Haftadayım hiç uzamadı gibi birşey bir de normalde hızlı uzar derler ya
Archenemy_56 Mom578988 aynı dert bende de var saçım popomda uzun ve gür çok halsizim bu gebeliğimde bulantım da çok uğraşamıyorum kestirmek istiyorum ama korkuyorum da batıldır diyorum ama insan endişeleniyor 9 ay kestirmezsem de popomu falan geçer malum önümüzde yaz çok kararsızım
tezecikanne Ben 6-7. Haftamda kalçalarımdaki saçlarımı göğüs hizamda kestim hamilelikte hızlı uzuyor ve duşta zorlanıyorum diye bi sorun yaşamadım ki inanmamda zaten batıl şeylere
Hulus Mom578988 bunlar hep batıl inanç allahin yazdığı kaderi annenin kestiği saçın belirlemesi inanclarimiza tamamen aykırı lütfen kafanızı boyle şeylerle bulandirmayin ihtiyaç duyuyorsaniz beklemeniz kabahat 😊