asellmom Cuma günü Allah izin verirse sezeryan olucam 🌸 varmı tavsiyeleriniz Şunu kesin yanına al Bunu götür Ameliyattan sonra şunu yap dediğiniz? 😌😊 (bu postu gören hamişler kimin duası kabul olur bilinmez kızımı sağ sağlim kucağıma alabilmem için dualarınızı bekliyorum) 🤲🌸
Unlukacar asellmom size tavsiyem doğumdan sonra kalkabilsin dediği andan itibaren bol bol yürüyün çabuk toparlıyorsunuz acınız geçiyor sade nescafe tüketin baş ağrınızı alıyor
Serapmehmet_19 asellmom canım benim hayırlı doğumların olsun inşallah bi avazda kurtarsın Rabbim, sağ salim al kucağına darısı da bizlere olsun 🤲🏻🤲🏻❤️😍
yavrularimm asellmom canim bol bol yuru mutlaka tut suyu rezene cayi al yanina hem kolay sut gelmsesi yardimci oluyir hemde bol sut yapiyor birde kayisi hosafi oda aff ederisin qaz cikarmaya yardimci oluyor
Yesim asellmom sezeryan olan biri olarak söylüyorum diğer tecrübeli annelerden edindiğim bilgiye göre ; Kayısı hoşafı hazmı kolaylaştırıyor ameliyattan sonra büyük abdeste çıkman şart. Ben depend almadım normal hasta bezi aldım oda işimi gördü. Sezeryan olcam sütüm çabuk gelsin diye humana çay. (çay gerçekten işe yaradı bende) sade nescafe narkoz ve bas ağrısı için bide bol bol süt yapsın diye ısırgan çayı. Aktardan alabilirsin
asellmom E bebek teki lohusa pedinden aldım depend bana çok pahalı geldi oda işimi görür herhalde değilmi
Bebiscann asellmom tabiki olur canım, doğumdan sonra kendini sıcak tut, bol bol yürüyüş yap, kayısı hoşafı veya suyu iç hazmı kolaylaştırır, antibiyotik ve ağrı kesicileri düzenli kullan canım
Tugba_k5 asellmom isini görür banada pahalı geldi almadim. 10 gün oldu doğum yapalı. E bebek de ki lohusa pedini kullandım. Bitince de normal gece orkide geçtim
Sevdaorman asellmom ben de ondan aldım bugün bir tanesine baktım gayet büyük tasirma yapmaz gibi duruyor . İş görür bence
Gzm-- Sade nescafe.narkoz etkisini daha kolay atmak icin doktor mutlaka ic demisti.yaninizda olsun derim.
asellmom Unlukacar çantama normal 3ü1 arada koydum Bi kaç tane. Bazıları kendimi yordum dikiş izim şişti felan diyor öyle olmaması için ne yapmam neye dikkat etmem lazım
asellmom Bebiscann sağol canım hepsini yapmaya çalışıcam🙏 yanıma ne olur ne olmaz diye Kayısı çayı da aldım Bi zararı olmaz herhalde
Unlukacar asellmom onu kabul etmiyorlar cabım doktorum sade nescafe var ya canım onu önerdi yürüyüş çok iyi canım onların dikişi sıkıntılı ise ona yormuştur ben her fırsatta yürüdüm hemşireler gelip yürüttü inan 3. Gün ben kendim kalkıp kendim yattım oğlumla kendim ilgilendim sizin hastanenizde yaptırıyorlar mı bilmiyorum ama bana mesela doğumdan 1 gün sonra duş aldırdılar hastanede çok rahatlamıştım
babyninannesi Yesim canim temmuzda olicak benimde, sence pijama olarak elbise alsam mi yanima daha mi rahat olur kalkarken yatarken tualete.gitmek icin vs ,
Busra6034 Bende 20 gün önce sezeryan oldum ama hic oyle korkulcak bisey degilmis benim dikisim yoktu yapıştırma yapmıştı doktorum ne kadar cok yürümeye calışırsan o kadar çabuk ayaklanirsn ben hastaneden eve geldiğimde deli gibi temizlik yapmıştım öyle yatak döşek yatmadım hasta gibi
Esrahazen1 Busra6034 yazını okuyunca birazda olsa rahatladım 🙏 benimde çok az kaldı doğuma ve tedirgin duygular içindeyim
Busra6034 asellmom inşallah canım🙏 korkma tedirgin olma iyi seyler düşün mesela bebegine kavuşcaksın bundan iyisi yok😊 sadece buna odaklan umarım cabucak toparlanirsin sende sağlıklı hayırlı dogum nasip etsin rabbim inşallah 💜
Busra6034 Esrahazen1 hiç korkma kuzum kendini motive et hastaymış gibi yatak döşek yatma yatarsan daha zor gecer hareket et bol bol yürümeye çalış ama yinede fazla zorlama kendini. Bebegini o an kucagına alınca korku falan hicbisey kalmıyor emin ol rabbim sağlıklı hayırlı dogum nasip etsin inşallah 🤲💜
ikicocukmeselesi asellmom ilk ayağa kaldırdıkları andan itibaren bol bol yürümeye çalış ve tavsiyem gitmeden önce evde kayısı kaynat blenderdan çek tortulu bir şekilde yürümeye başladıktan sonra içersin bana göre hazır meyve sularının bir faydası olmuyor çünkü, hazmı ne kadar kolay yapabilirsen sorun yaşamazsın..
asellmom ikicocukmeselesi bu verdiğin fikir çok iyi oldu bende Kayısı hoşafı nasıl yapıp götğrcem diyordum dediğin gibi yaparım artık sağol canım 🤲