Merhabalar arkadaşlar burada ki serüvenimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz😍 Öncelikle belirtmek isterim ki burada çok post açtım çok güzel bilgiler edindim elimden geldiği kadar bildiğim konularda yardımcı olmaya çalıştım, yardımsever insanların bulunduğu çok güzel bi platform🌸Hikayeme gelecek olursak ben normal doğum hayali kurarken 35. haftada bebeğimin suyunun sınırda olduğunu öğrendim doktorum sıkı takipte kaldı neler yaptıysam da tabiki artmadı 37 haftaya kadar bekletebildiler ve 37+1 de bebeğim dünyaya geldi🤍 2 hafta içerisinde birçok doktora gittim acaba içerde biraz daha tutabilir miyiz diye en son kendi doktorum artık almam gerekiyor bebek oksijensiz kalacak deyince inat etmek istemedim bebeğimin sağlığı söz konusu olduğu içinde doğum şekli çokta umrumda olmadı. Yoksa çok korkuyordum sezaryen ameliyatından yani gözümü çok korkutmuşlardı buradan sezaryen olacak veya olmak zorunda kalan arkadaşlara sesleniyorum ilk günler zorlukları var tabi ama inanın dayanılmayacak ağrılar değil, tabi bunda doktorumunda payı yüksek eli çok hafifmiş öyle söylediler, ben kendimi güçsüz acı eşiği düşük bi insan sanardım ama öyle olmuyormuş evlat başkaymış, birgün bile yatmadım daha doğrusu yatamadım çünkü bebeğim ilk 3 gün meme almadı onunla uğraşırken kendimi unuttum desem yeridir. Ne kadar acı ağrı çekerseniz çekin kokusu dünyalara bedel♥️ Daha fazla uzatmak istemiyorum sorularınız varsa cevaplarım 🙏🏻