Haappiness Öğlen açtığım posta yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Doktorum kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi. Yani aslında kanama değil adet görüyorum şuan normalden biraz daha şiddetli sadece. Yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Leylasiva21 Haappiness Benimde öyle oldu genetik testi yaptım kan pıhtılaşma çıktı kan sulandirici iğne kullanıyorum doğuma kadar devam edecem. Kimyasal gebelikten sonra bı defa adet oldum sonra ki ay hamile oldugumu öğrendim inşallah sizinde çabuk sağlıkla yine olur
KaranAlpgeliyor Peşpeşe 3 kimyasal gebelik geçirdim eğer tekrarlarsa genetik bölümüne gidip kan vermeniz nedeninin arastirilmasi gerekiyor tekrarlamazsa pek önem arzetmiyor kimyasaldan sonra hamile kalmak çok daha çabuk oluyor
Deletedmom_13 KaranAlpgeliyor pihtilasmas çıktı mı sizde? Kimyasal bir düşük değildir ya genetik test ilk defa duydum onda.
KaranAlpgeliyor Deletedmom_13 evet pıhtılaşma çıktı 3.kez tekrarlayınca doktorum tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi eşimde bende kan verdik bı kaç ay sonra sonuçlar çıktı ve coraspirin kan sulandirici ilaç kullanmaya başladım hemen yine hamile kaldım şimdi 37.haftadayiz haftaya pazartesi doğumum olacak gebeliğimin başından bu yana oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dediğiniz gibi kimyasal gebelik düşük sayılmıyor
Sonikiuc Ben ilk gebeligimde kimyasal gebelik yaşadık 5-6 haftalikken 10 gün süren kanama ile gitti. Şu an 9. Haftadayim tramva oluşmuştu sankibuna da bir şey olacak diye ama cok şükür bebeğim iyi
Deletedmom_13 KaranAlpgeliyor maşallah ne gzl. Bende de çıkarsa ignelerden çok korkuyorum kendim yapamam diye. Bende sonucumu beklemekteyim. 2 dusugum var 😏😏🤎
KaranAlpgeliyor Deletedmom_13 minicik ucu var zaten alışıyorsun bir süre sonra hissetmiyorsun bıle bende ilk başta nasıl yapcm diye oturup ağlamıştım 😌
Aleyna01 Ben Kimyasal gebelikten 1 ay sonra Hamile oldugumu ögrendim, ocakta beta 120 cikti sonra 90 düstü 60 en son 0 oldu ocak sonu Ve subatin sonunda Hamile oldugumu ögrendim