busraayl1 Kızlar 6 haftalık gebeyim aşırı şekilde ekşi şeyler yemek istiyorum böyle limonu kabuğuyla ısırmak istiyorum ama ailem zararlı diye izin vermiyor bir parça yiyip bırakıyorum bi zararı olur mu ?
Mrvsmt2502 busraayl1 ben gebeliğimin ilk 6 ayında falan her gün kabuğuyla 1 limon yedim canım. Tansiyon düşüklüğüne sebep oluyor bi zararı yok ki istiyorsan ye hem bol c vitamini
MerveeD busraayl1 32 haftalıgım daha bıraz once kalın kabuklu bır lımon bulup soydum mis gbı yedım valla hamılelıgımin ilk zamanlarında cok midem bulanırken Bike sadece lımon yedim hc bırsey olmadı bır zararı da yok ye 1 tane bsey olmaz ben sürekli yıyorum
busraayl1 Sekerportakalii yediğimiz şeyler cinsiyeti belirler diyorlarda pek inanmıyorum ya 😂 mide bulantım çok fazla hep tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum rahatlatıyor çünkü 😍
Esrakml busraayl1 Bana şey demişlerdi bende çok yiyordum kan sulandırdığı için doğumdan sonra kanaman çok olur dediler biraz azalttım şimdi deli gibi tatlı yiyorum
Mrvsmt2502 Yagmurrr_ maden suyuna 1 limon sıkıp çay kaşığının ucuyla tuz atıp içiyordm hâlâ arada içerim bulantıma iyi geliyordu
Minnacksevdack busraayl1 ben de ilk haftalarımda tuzlayıp tuzlayıp yedim. Dozunu abartmadığın sürece yiyebilirsin. Doktorum zararı olmadığını söylemişti 🌸
Yigitkeriminannesi busraayl1 yani bilmiyorum zararını ama ben de oğluma hamileyken bir sabah uyandım canım nasıl limon istiyor aç karınla 4 tane koca limon tuzlayıp tuzlayıp yedim daha yerdim ki kendimi tuvalette buldum midem alt üst olmuştu hepsini çıkardım 🤢