2prensin_tekprensesiyim Tavşanlı hastane çıkışı yaptıran varmı acaba güvenilir sayfa arıyorum uygun fiyatlı tulum+şapka+eldiven+önlük halinde yada battaniye li takım olarak
Minnakkurabiyeveannesi27 2prensin_tekprensesiyim Canım ben aklima tasarım diye sayfa var Instagram da ordan yaptırdım çokta güzel geldi
pusatmom35 2prensin_tekprensesiyim çiçek sepetinden yaptırdım tulum eldiven ve şapka şeklinde. 120 tl gayet güzel tavşanlı ponponlu tulum. Cicekseptine girip bakabilirsiniz
HavvaNurr38 2prensin_tekprensesiyim https://imgyukle.com/i/EbvKzx Bu şekilde yaptırdım isim aynı değil tabi model olarak attım ben instagram tasarim-urun sayfasından sipariş verdim yapılma aşamasında şuan. Sizede fikir olsun istedim 🌸
Ccaannsseell 2prensin_tekprensesiyim Instagram’da “angelbtk” isimli sayfaya yaptırıyorum. Henüz teslim almadım. Yapım aşamasında. 190 TL’ye yaptırıyorum.
2prensin_tekprensesiyim Minnakkurabiyeveannesi27 Resim atabilir misiniz acaba bide nekdara yaptırdinz
Minnakkurabiyeveannesi27 2prensin_tekprensesiyim tavşanlı değil canım bizimki ben normal isimli tulum yaptırdım kargo ile birlikte tulum+eldiven+şapka 95 TL ye geldi tavşanlı da var ama
mom1111 2prensin_tekprensesiyim ben tavşanlı tulum şapka eldiven 95 TL ye mağazadan almıştım eder isimli olmayacaksa trendyolda bakın orada çok var hatta isimli bile yapıyorlar