gamzecee Kızlar covid yeni atlattım ama bir burun tıkanıklığı var Nefisede etki ediyor acaba tuzlu su yapan var mı yada covid sonrası burnunuz nasıl açıldı
Arzu24 gamzecee ne zaman atlattin ve covidle birlikte mi basldi tıkanıklık gündüzleride mi tıkanık kuru kuru mu
gamzecee Arzu24 geçen hafta pazartesi başladı dünde karantinam bitti iki üç gündür devam ediyor ve kuru kuru
Arzu24 gamzecee bende atlattm.covid ama covidlykn sadece oksrk vardı hiç burun tıkanıklığı yoktu benim covid gecrdktn 2 hfta sonra başladı benimde ondan mı die sordm ama hamilelikte oluyomus zatn
Arzu24 gamzecee benimde kuru kuru tikanik yatınca oluyo gundzleri pek olmyo sıcakta oluyo hiç akıntı yok sizin burun akıntısı var mı birde hangi tarafa yatrsan genelde o taraf tıkanyo belki sizinde hamileliktendr akiyo mu burnuna grip gibi mi yani
gamzecee Arzu24 benimde bugün kuru kuru tıkalı ama dün ondan önceki günler akıyordu direk yatınca yön farketmiyor direk tıkanıyor uyutmuyor
gamzecee Arzu24 yani gece kötüydüm şimdi biraz iyiyim akşama gidip tekrar test verecem galiba hala negatif olamadım