Bir şey soracam kızlar size benim 38. Haftam tam Ramazan Bayramı 1. Gün oluyor .. annem de muhtemelen 3-4 gün geçtikten sonra gelebilir diye düşünüyorum 12 saatlik mesafede .. zaten Doğumdan sonra 40 gün kalacak inşallah.. onu da zora sokmak istemiyorum erken getiripte.. İnşallah bebişim 40. Hafta doğar hayırlıca 🤲🏻
Ama her ihtimali de düşünüp bi ayarlama yapmam lazım kafamda diye düşünüyorum.. nasipte ne var bilinmez. Eşimde istersen annemi çağıralım dedi. O da 6-7 saatlik mesafede görümcemle yaşıyor..Bende acaba gelse iyi olur mu hiç kimsenin olmamasındansa şaşırıp ortada kalmaktansa iyi olur diye düşündüm. Hatta Ramazan orucunda mı gelse diye düşündüm..Bir kez kaynanam bebek erken doğarsa bir ablayı götürün hastaneye demiş o yardım eder size demiş ( o kişi eşimin dayısının kızı ben sadece 2 kez gördüm kadını ) çok bir samimiyetin muhabbetim olmadı.. tanımadığım birindense kaynanam olsun daha mı iyi olur.. yardım edebilir mi orası da meçhul 60larda yaşı ya da ben bilmiyorum diyip başkalarını yardım için çağrır mı aklım ermiyor bu işe..Dün beraber konuşuyorduk kaynanamla annen oruçta gelsin senin yanına dedi bana bende babam tek başına iftar sahur yapamaz ki ancak bayramdansonra gelebilir annem dedim eşim de sen gel anne bayrama falan dedi kaynanam da ben burdan oraya nasıl geleyim çok uzak diyor ben korkak adamın biriyim tek başıma gelemem dedi.. arkadan görümcem de 6 saat anne otobüsle gidersin dedi o da az mı sürüyor o kadar dedi bilemedim bakalım hayırlısı dedi sonra da … İnanın kafam çok karışık.. Gelse yanıma yemek yapar belki ama temizlik sanmıyorum beli bacağı falan ağrıyor.. Ciddi bir rahatsızlığı yok çok şükür ama bir kez olsun evlilik öncesi sonrası falan benim evimi temizlemiş değil..Görümcemin evinde de temzilik yaptığını görmedim ama hep yemek yapıyor.. Kafam çok karışık bu süreçte ? Sizler ne önerirsiniz ? Eğer gelirse kaynanam 38. Hafta gibi de annem gelecek ikisi de evde olacak..