Feyza12 Kızlar gebeliğimin başından berri medicalpark hastanesine gidiyorum ama doğum fiyatını sormadım hiç bilen varmı bide özel hastanelerde normal dogum ücreti alınmıyacak söylentisi var ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Esrasaglik Feyza12 Her şehirde fiyatlar farklı diye biliyorum. Tokat medicalparka gidiyorum 1950 normal doğum. Sizde gittiğiniz hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz 🤗
MehmetZehraKarakurt Feyza12 ben 18 agustos da sezeryanla Doğum yaptım Ali Özcan a 2000 tl ödedim ama medikal de bazı doktorların ücreti degişebiliyor bir sorun isterseniz
SaniyeBektaYazc Feyza12 bugün medikal parka gittim istanbulfayım 3000 lira olmuş doğum zam yapmışlar muaynede 150 lira olmuş çok pahalı geldi Devam etsem mi diye düşünüyrm
eminehilise Medicalpark Bahçelievler 4000 normal Doğum 5000 sezeryan fiyatı vermişti bana. Doktorların SGK anlaşmasını iptal etmişler, ben de yeni hastahane ve doktor arayışına girdim.
dphnln ebru23 1 gece oda dahil ücreti 2900. Sezeryan ve Normal Doğum aynı. Doğum paketleri var bir de. Onlar 3350’den başlıyor artmış haliyle.