Pinaray0309 Kızlar selam demir ilaçlarıyla basım dertte çok yan etki yapio ama kanimda çok düşük cıktı doktor bugün ocean microfer verdi ama kullanan varmi acaba bitkiselmis sorun olmaz dedi
Esra33-34 Pinaray0309 ben onu kullanıyodum acildeki doktor vermıstı. Kendı doktoruma gittim onun dozajı az yüksek dozajlı bir kan ılacı verdı devletın karsıladıgı bende ona geçiş yaptım öyle diyince. Ocenanında yan etkısı yok bu arada diğer devletın karsıladıgınında yan etkısı yok şahsen bende
Oslemasel Pinaray0309 Demir miktarı mı düşük, benim De düşük ilaç önermedi doktor. Kaçıncı haftadasınız
Pinaray0309 Esra33-34 ne güzel bende diğerleri yan etki çok yaptı migde bulantısı ishal ama ocean yapmaz dedi inşallah yapmaz bünyeden bunyeye değişiyor demekki
Esra33-34 Pinaray0309 yapmaz içeriği temiz canım. Benım midemde ülser reflü vardı tedavı oldum her ilaç içemem dokunur ama bunlar dokunmadı
Pinaray0309 Oslemasel 33.haftadayım çok düşük hemde bana ilk haftalarda önermişti ama kullanamamistim ama artık çok halsizlestim mecbur kullanicam