Elifsensu Midem iki gündür yanmaya başladı korkuyorum son haftalara kadar devam eder diye. Aynı durumda olan var mı, ne fayda eder?
MerveeD Elifsensu benim 23. Haftada filan yanmam olmustu ne denedıysem gecırmedı gavıscon ile lansor yazdı doktorum çok şükür oymuş 32+5 iz daha bu zamana kadar 1 hafta anca mıdem yanmıstır doktorum hemen bu ılacları verdı gectj
Duygu388 Elifsensu cnm ne yazık ki geçmiyo ama hafifliyor diyebilirim Bnm midem yanıyor sonra kusmaya çeviriyor kahvaltıda salatalık yiyiyorm öğlen maden suyu içiyorm akşamda saat 4 veya 5 gbi yemeği yiyorum saat 22 00 da laktozsuz süt içiyorm o kadar rahatlatıyokii çünkü bnmki çok kötüydü kan kusuyordum tahriş olmuşdu verdiği ilaçlarda fayda etmedi şuan böle deniyorm ve rahat geçiyor
Elifsensu Duygu388 aaa cok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun cok zordur :( inşallah benim de azalır doktoruma sorucam dikkat ediyorum yediklerime ama olcak olana da çare olmuyor
Duygu388 Elifsensu ne yazıkki öle sordum doktora bn normal dedi herşey yazdı ama yok yani fayda etmiyor doğrana kadar böle olcak dedi çok kötü olrsam serum bağlıyor artık bnde rutin haline geldi başından beri kusmam vardı hep bide üstüne mide yanması eklendi o yüzden çok zor geçiyo buarada 36 haftalık allah yardımcımız olsun