Misssitare Kızlar 14. Haftaya doğru ilerliyoruz. 3 haftadır kontrole gitmedim. İkili tarama yaptırmak istemediğimden süreç uzadı 1 aydır gitmemiş olacağım. Sabahları hafif bulantım dışında bir belirti yok, karnımda yok zaten. Böyle olunca aklıma bebiş ne durumda hala karnıma mı iyi mi gibi düşünceler geliyor. Herhangi bir şey olsa hissederdim dimi?
nurrr12 Misssitare hiç kendini olumsuz düşüncelerle korkutma canım bende öyleydim hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle az daha sabret hareketlini hissetmeye başlayınca rahatlarsın:) 17.haftadan sonrada sağlık ocağında kalp atışı dinlemeye gidebilirsin hastane kontrollerini bekleyemediğin zamanlarda :)
1299 Misssitare aynı benı anlatmıssınz bnımde 15 haftalık hareketlerıde başlamadı daha bulantım aşırı fazlaydı bu aralar azaldı bıraz bnımde her zamam sürekli böyle tedırgınm muane odasına gırene kadar yuregım agzımda sankı
Misssitare kahvesever__ haklısınız iyi düşünmeye çalışıyorum ama arada aklıma geliyor böyle şeyler🤦♀️
SunnyG Herkes aynı yollarsan geçiyor :( Bana da hareketleri hissedince rahatlarsın, orada olduğunu bilirsin vs dediler. Şimdi de hareket azlığı var diye strese giriyorum. Biri bitiyor biri başlıyor yani.
SunnyG Misssitare fetal doppler denilen bi alet var, sağlık ocaklarında filan kalp atışı dinlemek için kullanılıyor. Bi ara ondan mı alsam dedim vazgeçtim :)
minik22 O his hiç geçmiyor gece kalkıp tekme atsın diye uğraşıyorum doktora gidince ilk sorduğum soru kalbi atıyo mu 🙈 doğunca da hep nefes alıyo mu diye bakcam muhtemelen