Sdt3456 Kızlar sag kasık bacak aramdan agrı gırıyor bıcak saplanması gibi. Apandisit o taraftaya ondan korkuyorum. Bacaga vuruyor agrısı 11 haftalık hamileyim. Benım gıbı bu durumu yaşayan varmı
Nskyhn Sdt3456 sanmıyorum apandisit ölümlerden ölümü gibi ağrı yapıyor. Ben ameliyat olmuştum ameliyata girene kadar istifra ettim mide öz suyuna kadar çıkardım nefes alamiyordum. Bağıra bağıra hastaneyi inlettim ağrısından
Sdt3456 Nskyhn canım bulamtımda var. Ne gibi belirti yaşadın. Giderekmi şiddetlendi agrı. Biraz anlatırmısın
Nskyhn Sdt3456 bulantın gebelikten olabilir. Dediğim gibi ağrıdan ölüyordum 3 defa hastaneye gidip gelmiştik. Evde ağlaya ağlaya bir hal oldum. Böyle anlatılmaz bir agriydi. Aynı zamanda deli gibi istifra. Yani öyle böyle değil.
Sdt3456 Nskyhn sabahtan beri agrım var kasıktan bacaga vıuran. Apandisit olsaydı şimdiye patlak verirdi ama degıl mı baska biryerden
Nskyhn Sdt3456 evet bu saate kalmazdı o sizin gebelikten ağrınız kasik ağrısı çok normal su an. Apandisit olsa duramazdiniz eğer cidden benim tarif ettiğim kadar kötü olursaniz hemen acile gidin