Kbrayankkk Valla esim dun balik almış temizledim yıkadım iste bugün kizartcam yaninda salata içecek yeter siz ne yaptiniz
Ba_momss Kbrayankkk yumurta haslayacam patates kizartcam 🤦51816e63 kere makina çalıştı her yan kurumaya çalışan çamaşırla dolu anca bitti evin temizliği cooooook yoruldum 🤦kızıma da tarhana çorbası yapicam azcik
goldumsu Kbrayankkk et koydum düdüklüye sotelicem haşlanınca, patlıcanım var buzlukta közlenmiş onu sarımsaklı yoğurtlucam alinazik tarzı yapıyım diyorum biraz patates kızartır salata turşuyla bi tabak hazırlarım
Nehir-Poyraz Kbrayankkk eşimin doğum günü arkadaşlarımız gelcek onlar bi sürü şey alcaklar zaten köfte vs benim tek yaptığım yaprak sarması sigara böreği makarna salatası başkada bişi yapmadım geri kalan ne olcak bilmiyorum yorulmayayım diye alıp gelcekler 😁
Nehir-Poyraz goldumsu Kbrayankkk aynen valla en güzeli gelen yemeğiyle gelsin kimse kimseyi yormasın 🤣🤣 Allahtan sarma falanda zamanında sarıp buzluğa atmıştım yoksa hayatta oturup Uğraşamazdım şu halde 😁
Ba_momss Kbrayankkk aboooov Allah yardım etsin ya çok zor makina olmadan asla bitecek mi aslaaa ne çamaşır ne bulaşık bitmiyo bitmez 🤦
Ba_momss Kbrayankkk aboooov Allah yardım etsin ya çok zor makina olmadan asla bitecek mi aslaaa ne çamaşır ne bulaşık bitmiyo bitmez 🤦