Kaahvelii Kızlar var mı bildiğiniz doktor veya hastane ssvd doğumu destekleyen? Gebeliğimin ilk haftalarındayım ve ssvd yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar
Eymenikom35 Kaahvelii ben yaptim canim muhtesem bi doktor rabbim denk getirdi.su hastanesinde 1 ocak da dr emrah beyan ile dogum yaptim
Kaahvelii Eymenikom35 Gerçekten mi ya çok sevindim izmirde birini bulduğum için 🥰 Belki bende Emrah beye giderim inşallah nasipse orda olur doğumda😊
Eymenikom35 Eymenikom35 canim kusura bakma oglanlari sunnet ettirdim sayfaya giremedim baya bi benim doktor medifemaya gitti ama bütün hastalari o nereye onlar oraya pesini birakmiyorlar 😅
bukusum Kaahvelii merhaba canim arkadasin yazdigi doktor medifemaya geldi bende oraya gidiyorum zaten. Cok sevindim bu duruma sen kac haftaliksin bende ssvd istiyorum haftaya kontrolum var emrah beye alicam randevumu.
Kaahvelii bukusum ayy bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim 🤲 Ben şuan 8 haftalığım canım Muane ücreti Ssvd ücreti ile ilgili gidip görüşünce bana da bilgi verir misin😊