okuyor Eylul2019 ben bu değerler nedeni ile tansiyon ilacı kullanıyorum. Gebeler için bu değerler yüksek
Diloss_14 Melikenlbt bizim hep 14 tansiyon hiç doktor aksi birşey söylemedi normal diyor herseferinde
okuyor Diloss_14 başka bir doktora daha gorunebilirsiniz. Sağlık ocağı, kadın doğum, kardiyoloji hepsi 13ün üzerine çıkmamali dedi bana.
Eylul2019 okuyor bendede gebelik tansiyonu var doktorum bana aspirin verdi.sende sorup kullanabilrsn.ayrica 14 gebeler icin yuksek degil..14 den sonra yuksek.
Sevoz Tansiyonunda 14 yüksek ama telaş yapacak bişey de yok benim de bazen yemekten ve stresten çıkabiliyor. Tuzlu yememeye dikkat edin.
okuyor Eylul2019 coraspirin kullandım zaten 35. Haftaya kadar. Bu konuda kardiyolog ve kadın dogumcuyu dinlemeyi tercih ederim.
munevveralakaya46 Gzm23 13 sınır diye biliyorum sağlıklı bir gebelik te tansiyon önemli bebek sağlığı için bir doktora gidin isterseniz
yigitinannesiiiii Gzm23 canım gayet normal tansiyonun tansiyonu çok hareket ettikten sonra ölçersen yüksek çıkar biraz oturup dinlendikten sonra ölçersen daha doğru sonuç alırsın