babystarzz Merhaba sevgili anneler :) Önümüzdeki hafta 21. haftamda ayrıntılı ultrasona gireceğim özel bir klinikte. Ayrıntılı ultrasonda 4d görüntü veriyorlar mı acaba? Yüzünü? Yoksa onun için ayrı mı gitmek gerekiyor?
Miracinannesi_52 babystarzz yüzünü gösterirse bebişin verirler canım bende o haftada gittim saolsun eliyle yüzünü kapattı göremedik 😂
ilaydaelcinn_1 babystarzz Vermez olurlar mı ayaklarının fotoğrafına kadar aldım 🥰 vermeleri lazım da zaten, o kadar para döküyoruz 🥲
Snnrkrk babystarzz baktığı herşeyin fotoğrafını cd olarak verdi bana ama video yoktu ben video var sanmıştım o sırada çekin bence pişman oldum verecek diye çekmemiştim 😂 minnacıklar ama çok net gözüküyordu orda siyah beyaz fotoğraf bide renklide vermişti
babystarzz Çok sevindim o zaman :)) Bana vermezler sadece muayene ederler dediler üzülmüştüm :) Teşekkür ederim canım
babystarzz Snnrkrk söylediğin iyi oldu canım CD diyince ben de video şeklinde olur diye düşünmüştüm hep. Eşim çeksin söyliyim de 😄
Snnrkrk babystarzz valla eşimde çekti biraz ama hep belli olmayan yerleriydi kesinlikle çekin bende cd diyince video ve fotoğraf vercek sanmıştım 🙈😂 ekstra bir çıktı almıyor