miraclemucizee Kızlar 21. Günü değerlendirdim adet olmam gereken tarihinden bir gün önceyi bile değerlendirdim 🙈 test yaptım negatif haftaya kan testi vereyim diyorum. Daha adet olmadım 🙏🏻 Bu durumu yaşayanlar varmı geç döllenmede kaçıncı gün hamile kaldınız ? Testiniz ne zaman pozitif sonuç verdi
Yavruhamsi miraclemucizee adete 5 gün kala kan verdim 1.20 çıktı 10gün adetim geçikti test yaptım pozitif çıktı sad’a göre 7haftalık doktorda 5 haftalık çıktı
Dln0692 miraclemucizee evet geç sonuç veriyor benimde 2. Gebeliğimde ilk testim negatif çıktı hatta aynı hafta iki idrar testi negatif çıkti üçüncüye gebeyim şuanda bunu 7 . Hafta bitmiş neredeyse iki aylıkken fark ettim tabi adetlerim yıllardır düzensiz o yüzden anlamadım 😅🐣🐣🐣
miraclemucizee HilalEyce son olarak bişey soracaktım Son adetinizden kaç gün sonra hamile kaldınız biliyormusunz ?
Kubradvc HilalEyce benim adet gecikmemin 10.günü dün gece erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi dedim ama şimdiye kadar yaptığım hic bir testte silik çizgi çıkmadı bile kuruma çizgisi bile yoktu tek çizgi vardı bugün kan tahlili verdim bakalım ne çıkıcak 🤲🏻
Uran5 Yavruhamsi bu durum hakkında doktorunuz ne dedi benim de 6 haftalıkken ultrasonda 4 haftalık çıktı
Nurcan3131 Adetten sonra 19 ve 20.gün yumurtlama 21.gün catlama gordum geç döllenme oldu yani , ben 16,19,20,21,22 günleri degerlendirdim hangi gün tuttu bilmiyorum ama şuan 7 haftalık gebeyim , adet gecikmesinden 3 gün sonra kanda 159 cikti
Melekk8 Nurcan3131 bende aynı 19.gün yumurtlama gördüm 12.gün erken gebelik testi yaptım negatif umudu kesiyim mi🥺
Brglyksk_ Nurcan3131 merhaba canım benim yumurtam dün catlamıs doktor dedi 2 gün değerlendir sonda ilişkiye girme dedi adetime 9 gün var 7 sinde oluyorum sence neden doktor sadece 2 gün dedi mesela sen daha fazla değerlendirmişsin
HilalEyce miraclemucizee 19 Kasım son adetim. 19 Aralık adet olmadım. 30 Aralık kan verdim negatifti. 6 Ocakta kan verdim o zaman pozitifi gördüm.
HilalEyce Kubradvc bende 10. Gün negatifti kan da bile çıkmamıştı 😊 sizde çıkar inşallah beklemek insanı yoruyor.
Nurcan3131 Melekk8 idrarda yumurtlamada 17.gün olmadan tam net cikmaz kuzum ciksada yaniltir silik olup olmamasi en iyisi ve kesin net kan
miraclemucizee Yavruhamsi iki hamileliğinizde geç mi yumurtladınız kaçıncı gün hamile kaldınız biliyormusunuz