Alyaaam 31+6 haftalık gebeyim erken doğum riskim var karnim sürekli sertleşiyor bu normal mi yoksa doğum belirtisimi ?
Cnsgkc Alyaaam Ben de 31+3 üm benim de oldu sertleşme nstde sancı çıktı erken doğum riski dedi ciğer geliştirici yaptı serum takıldı iğne yapıldı. Bence gidin aksatmayın bakılsın
Ezgii0 Alyaaam bende 30+5 teyim. Karında sertleşme var ve haricinde kasıklarımda ağrı var biraz. Rahimde de baskı. Nst de bi şey çıkmadı sizde nasıldı
ayshe54 Alyaaam bende de sertleşme oldu nts felan sancı cıkmadı veya açılma yoktu ama doktorum erken doğum riski olabilir dedi
Alyaaam Ezgii0 bende nst de ara sıra sanci çıktı 1 defa yani . Rahim kısalığı 22 mm ye düşmüş karnım sürekli sertleşiyor sadece
Alyaaam ayshe54 aslında sonlara doğru sertleşmesi normalmiş kendini doğuma hazırlıyormus ama benim bugün 20 defa oldu belki
Extreme34 Alyaaam kısaliktan demekki bizimki benim de 21 mm.29.haftamdan beri yatıyorum,kalkmayın hiç.
ayshe54 Alyaaam rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de 34 düşmüş doktorum 36 görelim inşallah diyor. Aslında kısa bir rakam değil ama neden öyle diyor bilmiyorum
Alyaaam Cnsgkc gunde 3 4 defa nst ye bağladılar günde 1 veya 2 defa sanci vardı rahim de yumuşama ve Rahim ağzı kısalığından yattım
Cnsgkc Alyaaam anladım canım geçmiş olsun Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Extreme34 Alyaaam 33 oldum ben de .Sertlesmeyi sordum doktora 31.haftada normal dedi ama benim erken doğum riskim de var.Buna rağmen normal dedi.