kadifemsii Alerdinc 36. Haftayı bilmiyorum ama ilk kızım 41. Haftada doğdu 2. Kızım 37. Haftada doğdu ikincinin emme refleksi çok daha kuvvetliydi . Eğerki gelişim geriliği yoksa kuvöze alınmaz hiç korkmayın tedirgin olmayın sağlıkla doğsun inşallah
Deniz2961 Alerdinc yapısı ile alakalı bir durum benim kızım 38 artı 5 te 3 750 dolmasına rağmen küveze girdi
Cananyildiz Alerdinc galiba bebegin durumu ile alakalı canım yani girer yani girmez diye birsey demek olmaz
BalAsell Alerdinc Kızım 36+3 doğdu. 2700 kgdi herhangi bir sıkıntı olmadı. Emme gücüde gayet kuvvetliydi. Gelişimiyle alakalı biraz da. Onun için hiç stres yapmayın
caganin_annesi Alerdinc bebeğin ciğer gelişimiyle alakalı kuvez durumu. 2200 doğup kuveze girmeyen de var 4 doğup kuveze giren de.
BalAsell Alerdinc benden sonraki bayanım bebeği 39 haftada doğmuştu ve 4 kgdi. Onu direk kuveze aldılar. Yani haftasiyla ve kilogla alakalı bir durum değil. Tamamen bebeğin gelişimi ve solunumuyla ilgili karar veriliyor
Alerdinc BalAsell kilosu fazla diye sevinmemek lazım olay zaten kilosu değilmiş umarım gelişimi tam olurda küveze girmez bebeğim 🙏🏻
aylinpalaa Alerdinc arkadaşımın bebeği 37. Haftada doğdu 2550gr’dı küveze girmedi kiloyla haftayla alakası yok sanırım bu durumun☺️
Alerdinc caganin_annesi evet gerçekten öyleymiş tamamen bir muamma aslında doğduktan sonra öğrenebileceğin bir şeymiş.. İnşallah girmez çok zor bir durum bence doğar doğmaz yavrunun senden gitmesi 🙏🏻
Alerdinc Deniz2961 kanda enfeksiyon neden oluyor ki bunu hep duyuyorum? İdrar yolu enfeksiyonu olan annelerin bebeklerinde mi görülüyor acaba?
Clk56 Deniz2961 bendedr idrar yolu enfeksiyonu var enfeksiyon birimine yonlendirdiler sizinde ilk idrarda sonra kanda mi gözüktü
2105_iyiki Alerdinc 36+2de dogum yokttum gelişim ile alakalı hiç bi skntısı yok çok şükür ama gelişimi tamamlamştı
Fatmahinn Alerdinc 35te ciğer geliştirici yaptılar 36da doğurdum. Küveze girmedi ciğer geliştiriciyide bunun için yapıyorlar. İnşallah sağlıkla alın kucağınıza