eyuphaneylul1422 Mrb kızlarrr ben yavaştan Alısverişte baslamak ıstıyorum ama cok fazla asırı ya kacmak ıstemıyorum ılk 3 ay gerekli olan gerısını zaten buyıdukce gelısımıne gore alıcm. Sız neler aldınız alıcaksınız bırbırımıze fıkır olsun 😇🥰
Elfs eyuphaneylul1422 ilk 3 ay ve yenidoğan 9 takım ve tulum aldım. İç zıbın aldım bi 10 tane falan, çorap, ağız mendili, müslin aldım kıyafet olarak.
Nghnszer eyuphaneylul1422 ben çok bşey almadım açıkçası bitane hastane çıkışı 3 tane zıbın 4 tane tulum çorap aldım üçlü olanlardan bikaç tane. Yedek eldiven ve şapka. Kilosuna büyümesine göre de alınacakları alırım. Elimizin altında herşey. Bide ağız mendili bez ıslak mendil Müslin örtü battaniye falan annem yaptı e zaten bunlar şart olanlar 🤷♀️
eyuphaneylul1422 Elfs hastane cıkısı kac tane aldınız 9 takım dan kastınız altlı üstlü mü sadece🤔🧚♀️
Elfs eyuphaneylul1422 alt üst bir de tulumlar. 3-6 ay şeklinde aldım devamını. Hastane çıkışı olarak 3 tane 10 lu hastane çıkışı var. 2 tane 3 lü hastane çıkışı var 1 tanede 0-3 ay tulum var.