busekoraltan Gmg ya neden oluyor anlamıyorum bacağımdada oldu varis 27 senelik hayatımda işk defa varisim oluyor. Bir baktım orda da oluşmuş. Vücut o kadar değişiyor ki şaşırıyorum.
Diloss_14 busekoraltan bacağınızda Kİ nasıl bende şüpheleniyorum atsam anlar mısınız bu varis mi ve vajinada nasıl fark ettiniz oldugunu
busekoraltan Diloss_14 ya bir gariplik hissettim orda aynayla bakayım birde ne göreyim damarlar şişmiş
Seydam0081 Gzm23 Peki Genital bölge temizliği nasıl yapıyorsunuz jilet kullanamıyorum şişti keserim kanama korkusu var tüy dökücü de pek iyi temizlemiyo kalıyor illaa bide yakıyor
busekoraltan Diloss_14 bence bu varis sayılmaz. Çünkü damarlar şişiyor. Sizin şişmemiş sanki. Yinede bilmiyorum 🤷🏻♀️
Gzm23 Seydam0081 o bölgeyi almıyorum jilet sürsem patlar allh korusun bende jilet kullanıyorum genital temizlikde
Umran_akcakil Benimde var 26 haftalıkken çıktı şimdi iyice ucu çıktı kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum banada sezaryen önerdi fakat bebek zaten makat geliş hamilelikte oluyormuş