Rstasar Kizlaaar polis eslerine Sefakoy Medipolde muayene ucretsizmis esim polis o soyledi,tetkikler de %20 indirimli ben artik oraya gidecegim 👾👾
Betul3425 Rstasar bende sefaköy medipole gidiyorum. Muayeneler ücretsiz tahlil doğum röntgen vs gibi işlemlerde %20 indirim var. İtem hanıma gidiyorum bu srada gayet memnunum 😊 siz kaç haftalıksınız?
Rstasar Hilal34 evet arayip teyit ettim ozellikle kadin dogum bolumunu ,tetkiklerde %20 indirimli .polislere de ucretsiz esiniz de sizinle gidebilir
Betultopcu Bende sefaköy medipol irem hanıma gidiyorum. Muayeneler ücretsiz ve %20 indirim uygulanıyo tahlillerde, doğumda vs.
Rstasar Betultopcu canim merhaba ikili testi yaptirdinmi yaptirdiysan sefakoy medipoldemi yaptirdin? Fiyatini ogrenmeye calisyorum da acilen :(
Semaaa Evet ücretsiz bende oraya gidiyordum hastaneyi değiştirdim sonra, tahlillerde de %20 indirim var
Rstasar Semaaa canim ikili testi sefakoy medipoldemi yaptirdin? Orda yaptrdysan fiyati soylermisin telefonlara bakmiolar ogrenemiyorum :(
Semaaa Rstasar yenidoğan ünitesi olmadığı için eşim orada Doğum yapmamı istemiyor, medipol megaya gideceğim, doğumu da mega da düşünüyoruz o yüzden. Yoksa gayet ilgililer, ve orada Doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar
Betultopcu Rstasar gayet memnunum nasipse doğumda orda olcak. Doktor seçmediyseniz irem yengel i denemenizi öneririm. Bende burdan bi arkadaş vesilesiyle gitmiştim 27. Haftadayız ilgi ve alakası çok iyi 👍🏻
Tomrisinizi Betultopcu irem yengel size kontrollerde renkli goruntu veriyormu ? Bende irem hocanin takibindeyim burda bi arkadas demisti renkli goruntude veriyor diye henuz bana vermedi merak ettim siz aldiniz mi ?
Betultopcu Tomrisinizi bende henüz renkli görüntü almadım bi kaç hafta sonra renkli bakarız demişti geçen gittiğimde. Sürekli renkli kontrl etmiyo arada bakıyo sanırım net bilmiyorum bende açıkçası