CansuH Ben namaz kılıyorum ama karnım iyicie büyüdüğü için rahatsız oluyorum bide korkuyorum ezilir mi bisey olur mu diye acaba bilgisi olan var mı
biranneeeeeee CansuH Allah o çocuğun yerini öyle bir yaratmış ki merak etme ezilnez tabi ki. Ama namazın bahanesi olmazmış felç yatalak olsan bile gözlerinle zihinle kılmak gerekiyormuş. Eğer karnın büyükse ve zorlanıyorsan oturduğun yerde hafif eğilerek kılabilirsin ama sakın bırakma bence ❤️
Gurbetkusu_43 CansuH Korkma hiçbir şey olmaz canım ☺️ Hatta namaz hareketleri tıbben vücuda da çok faydalı. Allah kabul etsin inşallah 🥹🥹😌😌
Sevdapl CansuH 18 haftalığım kılıyorum ama korkmayın. Bebeğin kanala yerleşmesinde doğum pozisyonu almasında faydası bile oluyor.
CansuH Yavruhamsi ben eğilirken bacaklarımı acıyorum karnım boşlukta olsun secdede diye acaba günah mı yoksa rahat kılıyorum ama bacaklarımı açmam lazım sandalyede de kılmak istemiyorum çünkü çok fazla zorlanmiyorum insanlar bacaksız kolsuz kiliyo zoruma gider ben sandalyede kalırsam 😔
haklisinesracim CansuH neden ezilsin suyun içinde onlar bizden daha rahat darbelere karşı bile bir şey olmuyor yaratılışı saglam
Esosunannesi_ CansuH canım oturarak kilabilirsin benimde karnım büyük baya batıyor zorlanıyorum ama oturduğum yerden kılıyorum kilmani tavsiye ederim özellikle hamilelik döneminde hicc bırakma 🥰☺️
Esenkaplan CansuH ALLAH namaz kılmayı bana ve kılmayan herkese nasip etsin İNŞALLAH ne kadar güzel bir ibadeti yerine getiriyorsunuz MAŞALLAH
CansuH Esenkaplan Allah razı olsun rabbim inşallah sizi de hidayete erdirir sizde kılmaya başlarsınız … çok huzurlu bir şey 😍😍🥰🥰
AysunUgur CansuH ben kılıyordum ama bıraktım Allah affetsin inşallah 😕 abdest almak bile zorluyordu, uykuya yenik düşüyordum sabah namazına kalkamaz oldum,yoksa oturarak da kılabilirsin canım eğer böyle sorunların yoksa
CansuH AysunUgur bende bırakmıştım yani bırakamadım da çok dikkat etmiyordum … Bir gün eşim beni sabah namazına kaldırırken kalkmak istemedim eşim bana dedi ki Ahirette beni kurtar diye bağırırsın ben sana nasıl yardım edicem nasil seni kurtarıcım Allaha ne cevap vereceksin Rabbim ben anamızı kilmadim üşendim çok uykum vardı mi diyeceksin dedi üzgün bir şekilde… 😢😢 Çok etkilendim .. Beni kendime getirdi Allah ondan razı olsun ❤❤❤
Seyma_ck CansuH 30.haftadan sonra yalancı sancılarım başladı o yüzden sandalyeye oturarak devam ediyorum Allah kabul etsin.hamilelik namaz kılmaya engel değil ayrıca dinimiz bir çok kolaylık da sunuyor namaz kılma şekilleri olarak yeter ki gayret edelim😇
asosyalbiri CansuH 15 haftalığım bazen öyle bi belim ağrıyor ki takılıyor bildiğin yinede farzını ayakta sünnetleri oturarark kılıyorum. Şimdi şimdi rahmimde bir şey sıkışıyo sanki eğilince 2-3 gün evvel farkettim
Nermin_nur1 CansuH bende elimden geldiği kadar kaçırmamaya çalışıyorum canım şu an 23 haftadayız Arada bir karnım acıyor ama baktım zorlanıyorum oturarak kılarım allahım kabul etsin inşAllah hepimizinkini
HilalAhmet35 Ben 35. haftamdayım 2 haftadır oturarak namaz kılıyorum hala zor Rabbim kabul etsin oturup tekrar ayağa normal kalkamıyorum tutunmam gerekiyor o yüzden araştırdım oturarak kılıyorum daha rahattt
HilalAhmet35 İlk başlarda vicdan azabı çekiyodum acaba günaha girer miyim diye ama işte bu sefer kendime de bebeğede zarar veririm diye korktum
Almila44 CansuH ben en başından beri oturarak kılıyorum en başta da riskliydi gebeliğim 2 düşük yapmıştım en başından beri oturarak kılıyorum sandalyede bi sorun olmaz..