Sdervisoglu Arkadaşlar merhaba demin doktordan geldim, hafif bir kanamam olduğunu söyledi, bana 1 iğne verdi. Demin vuruldum ama cok korkuyorum. Başınıza böyle şeyler geldi mi daha 5 haftalığım. Atlatır mıyım sizce??
FusunF Sdervisoglu benim baya kanamam oldu dusuk riskim vardı 2 ay yattım şuan kucağımda uyutuyorum dikkat ettikten sonra atlatırsın canım inşallah 🙏 doktor ne verdiyse kullan yat sürekli bol su iç
Sevgi0478 Sdervisoglu kuzum inşallah seninki kötü olmaz .Bende demin doktordan geldim önce devlete gittim dedimki 20 gün önce kanama oldu düşük riski oldu hastanede yattım bayadır yataktayım dedim tek dediği şey istirahat et dedi bizde korktuk tatmin olmadık özele geçtik hemen .Özeldeki doktor rahim içi kanama birikiyor kan pıhtılaşması var dedi bebeğin bağırsaklarında parlaklık var dedi iki hafta sonra detaylı ultrasyon ancak olabiliyor. Karabük te yaşıyorum burda detaylı olmadığı için Ankara ya sevk etti iki hafta sonra Ankara ya gidecez .sen korkma ilk defa mı oluyor sende kanama bide ne kadar kanaman oldu .rengi açık mıydı yoksa koyu mu
Deletedmom_7 Sdervisoglu ilk gebeliğimde düşük yaptım bunda düşük riskim var sana şöyle söyleyeyim kanaman artmadığı sürece sıkıntı yok doktorun Muhtemelen progestan iğnesi yapmıştır sana ilaçta verdiyse mutlaka düzenli kullan iki gün önce bu sorun yüzünden hastanede yattım ben Şu anda da istirahat tedavisi ve ilaç tedavisi ile devam ediyorum.
FusunF Sdervisoglu ben 3 günde bir vuruldum çok hatırlamıyorum ama 1,5 ay sürdü benim 12. Haftada başladı benim seninki hafifmiş hemen atlatırsın ama lavabo dışında kalkma yorulma
Sdervisoglu Sevgi0478 bende ilk defa oluyor ve ben daha cok yeniyim 5 haftalık, sz kaç haftalık? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Sevgi0478 Sdervisoglu kuzum ben 2.ayda kanama oldu iki peçete dolduracak kadar iğne yaptılar Protestan yazdılar gönderdiler sonra evi süpürürken 3. Ayda suyla beraber açık renkte kan geldi bir gün sonra kan kesildi lekeler geldi doktora gittik içerde kan birikiyor bebek yutmuş olabilir dedi .Sen sakın devlete güvenme özele git gerekirse yat sürekli doktor kontrolünde ol ben ilkinde önemsemedim herkes kan gelir dedi .Sakın ağır kaldırma evi de öyle çabuk çabuk temizleme çocuğundan kıymetli değil yat uyu hatta biri varsa sana evde yardımcı olsa çok iyi olur senin ilk başı korkma tedbirini al sadece.düşük riskleri genelde enfeksiyon varsa olur idrar kültürü ver enfeksiyon doktoruna için rahat olsun sen korkma ama olur mu Rabbım büyüktür. Benim 16+1 hafta oldu
Sevgi0478 Sdervisoglu benimde ilkte öyleydi canım o zaman biraz rahat davrandım bişeylerin farkında değildim sen bol bol su iç dinlen benim gibi iş tutma şimdi yemeği bile yapamıyorum ful yataktayım azıcık dikkat etseydim bebeğim daha iyi olurdu inşallah iki fanta sonra bu bağırsaklardaki parlaklık kötü bişey değildir canım dua et lütfen. Sen kendin için korkma tedbirini hep al sağlığını düşün kötü bişey olmaz rabbime güveniyorum en güzelini nasip eder
Sevgi0478 Sdervisoglu Protestan verdiler mi sana .inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbım
Sdervisoglu Sevgi0478 ya bende aslında sistis vardı ama dikkate almadım hala cok az var dikkate almalı mıyım??
Sevgi0478 Deletedmom_7 doktor kontrolüne git aksatma ben 20 gün sonra gittim düşük tehlikesinden sonra iş işten geçmişti rahim içinde bir kan birikmen yoksa için rahat olur .Ben çok dedim hastaneye götürün iyi olup olmadığına bakiyim eşim yolda bebeğe bişey olsa senden bilirim diyince korktum gitmedim en kısa zamanda kontrole gidin devlet değil ama iyi bir özele .Aynı gün içinde önce devlete gittim bişey demedi içimi rahatlatmak için özele gittim doktor kan pıhtılaşması var dedi bebek yutmuş olabilir dedi iki hafta sonra detaylı ultrasyon için bekliyorum. Zor gerçekten Rabbım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Deletedmom_7 Sevgi0478 amin inşallah kan birikmesi ve kanama alanı yok şükür. Zaten takiplerim özelde devam ediyor. Özeldeki doktorum 15 gün sonra gel dedi
Sevgi0478 Sdervisoglu seni korkutmak istemem canım mutlaka doktora gitmelisin enfeksiyon gittikçe artan bişey bebeğine zarar vermesin önlemini al