Hividar_65 Bugün hastaneye gittim güzel anneler bebeğim 31+3 haftalık kilosu 1680gr dedi doktor bana az geldi sanki ama en önemlisi sağlığı tabiki sizlerle paylaşmak istedim şimdiden teşekkürler ☺️
Melos12 Hividar_65 bence normal kuzum benimde o dönemde 31+5 te 2050 gram dı ve her bebiş tonton olucak diye bişey yok canını sıkma oğlum küçücük doğdu öyle tatlı öyle hareketli bişeydiki ve daha haftan erken alır bol bol kilo inşallah🥰
daphnesmomm Hividar_65 ben de 32+0 dayım,bugün kontrole gittik 1976 gr dı yavrum🌸🧿haftasıyla uyumluydu,bence sizin bebeğiniz de çok zayıf değil,ki öyle olsaydı doktorunuz bilgilendirme yapardı😌
Ynme Hividar_65 Çok normal kilosu az değil forumlarda o haftada 1600 yazıyor zaten. Ben 29 da gittim 1400 dedi gayet iyi dedi.
Hividar_65 Melos12 26 haftalıkken 1.230 Gr dedi 3 hafta ilerdeydi şimdi gerilemiş sanki benim için tabiki önemli olan sağlığı doğumdan sonra da kilo alırlar inşallah hayırlısıyla ☺️
Esilaesra 29 haftada 1400 falandi canim 33 haftada 2 400 demişti bence seninki de normal sağlıklı olsun da kilo zamanla düzelir Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hividar_65 Esilaesra aynen canım sağ salim sağlıklı bir şekilde doğsunlar da kiloyu doğduktan sonra da alırlar hayırlısıyla ☺️
Binnurasya Bende 31+3 deyim henuz bılmıyorum kilosunu. Cok endişeliyim sanki erken dogacak sanki her an hastaneye gideceğim gibi geliyor bana. Oysaki bu 2.gebelıgım.
Hividar_65 Binnurasya aynı düşünceler erken doğum yapacakmışım gibime geliyor erken doğumdan ve sezeryan doğumdan çok korkuyorum rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
Binnurasya Hividar_65 benım ilki sezeryan oldu. Buda sezeryan olucak. Korkum sezeryan dan once dogum un baslaması 😔
Hividar_65 Hividar_65 aynen bende 26 haftalıkken gittim 1.230 Gr dedi 3 hafta ilerdeydi şimdi gerilemiş biraz.
Hividar_65 Binnurasya rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah vaktinde gelsinler bebişler 😇