Nur8sonmezz Kızlar bugün ikili testimi verdim 11 haftalık olduğumu sanıyordum 12 haftalık 3 gönlükmüş Nt nin 1.2 olduğunu duydum sadece kızlar normalmi birde ultrason fotoğrafıyla cinsiyet tahmin eden varmı fotoğraf Nası yükliyebilirim?
Sedaaa95 Kızlar benimde haftaya perşembe randevum var perşembe tam 11 haftalık oluyor yani 11 haftanın ilk günü. İkili testi yaparlar mı
yigitinannesiiiii Sedaaa95 bu cuma benimde 11 haftalık oluyor yaparlarsa bilgi veririm canım internette 11-13 hafta diyor belki yaparlar 😊
Nur8sonmezz Sedaaa95 bana doktorum 11 haftalıkken gel ikili testini yapalım demişti 12 haftalıkken sıra buldum bence yaparlar canım
yigitinannesiiiii Sedaaa95 canım bugün hastaneye gittim kontrole tam 11 haftalıktık doktor 10 gün sonra gel 2 li taramanı yapalım bu haftada olabilir ama daha net sonuç için 10 gün sonrası daha uygun ense ve burun kemiği daha oturmuş olur dedi haberin olsun 😘
Sedaaa95 yigitinannesiiiii bende tam 11 olduğu güne randevu aldım büyük ihtimalle banada öyle diyecek doktor o zaman
yigitinannesiiiii Sedaaa95 aynen canım sonuç yanlış çıkabilir dedi bana sende 12 ile 13 hafta arası yaptır hani randevu sıkıntısı yaşamıyorsan yada şimdifen al randevunu olmadı sonra iptal edersin