Acemianne9 Herkese merhaba biz 29 haftalık 1700 gram olmuşuz fazla mı gidiyoruz diye düşündüm çünkü babası 4500 kilo doğmuş korkuyoruuuum 😃 sizler ne durumdasınız ☺️
Dilhunizade Acemianne9 biz 30 haftalikken 1765 gramdi ve doktorum biraz ilerde demisti belli sizinde tonton birşey olacak :)) ama son ay da durum değişebilir
zamloss123 Acemianne9 26 da 1 kg idi şimdi 28 haftalık ne kadar oldu bilmiyorum benim eşimde kilolu doğmuş babalarına çektilerse yandık
Acemianne9 zamloss123 ben de babasına çekmesindem korkuyorum çokta kilolu olursa normal doğuma sıkıntı ☺️
Minikmucizem0 Acemianne9 teşekkür ederim 😊 bu arada kaçıncı haftada hızlı kilo almaya başlıyor acaba bebişler
Acemianne9 aleyulutas yani biz 22de 470 gramdık 25te 740, 29da 1700 olmuşuz sanırım bu dönemden sonrası hızlı gelişiyor
Merveofs Benim 16.haftada 153 Gr.dı. İyi demişti doktor ama sanki azmis gibi geldi bana 😬 Şu an 19uz ama henüz kontrole gitmedigim için bilmiyorum
Acemianne9 Merveofs Normal olmasa doktor söylerdi bence canım 30dan sonraki gidişat önemli doğuma kadar
bkoc Acemianne9 30+2 1350 gram, boyu da 38cm doktor 1 hafta geriden geliyor ama korkma normal dedi ben de miniğim oğlum da minik olabilirmiş😂
Acemianne9 bkoc maşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah bu haftadan sonrada güzel kilo alabilir bazen de genetik oluyor dediğiniz gibi ☺️