Mihri3503 Kızlar detaylı ultrosan örnek belgeniz varmı nelere bakıyorlar örnek rapor resim atabilirmisiniz, İzmir ali karaege var en uygun o yapıyır özel kliniğinde fiyat 350 tlye çıkartmış ama hala en ucuz o.. örnek olsa çok iyi olur
Gamzer Mihri3503 Orda yaptırdım ben dosya halinde verdi sonuçları 3 4 sayfalık. Benim yaptırdığımda 300 tlydi. Tavsiye ederim
Ezgiplt3575 Nilsucansu ben 1 hafta önce yaptırdım ali karaegede. Yani ilgi olarak iyi detaylı bir şekilde anlatıyor ve tek tek gösteriyor ama kurumsal bir yer değil yani sanki böyle el altında illegal işler yapılır ya öyle bir yer. Eşimle gittim eşim hiç memnun kalmadı mesela cd şeklinde vermiyor 2 sayfa foto veriyor ve diğer yerler gibi yüzünün güzel şeklini beklemiyor 🙂 eşim içeri girdiğinde biraz bozuldu hatta dışarıdan videoya alabilirsin dedi çıkarmaya çalıştı galiba eşim çıkmadı izledi laubali çalışanlar var dediğim gibi kurumsal değil. Uzandım tek tek göstererek yazdı raporu gönderdi. Eğer siz anı kalsın ilgi alaka daha iyi olsun derseniz önermem. Ama fiyat ucuz olsun çocuğu anlatsın gördüğüm muammele önemli değil derseniz de mutlaka gidin derim😇
NurM1 Nilsucansu bende Alsancak lotus görüntüleme de 500 TL ye yaptırmıştım gayet de detaylı uzun süre baktı yüzünün resmî için bile beklemişti ve dosya şeklinde verdi
gizemakay Alsancakta barış bükeye gitmistik. 850 tl di muayene. Şimdi düşünüyorumda o kadar pahalı bi yere gitmek gereksizmiş. Herkes tavsiye ediyor diye gittim. Memnun kaldım ama dedigim gibi aşırı pahalı. Dosya ve cd şeklinde verdi sonuçları. Gideceğiniz doktorun perinatoloji uzmanı ünvanı olup olmadığına dikkat edin :)
anneolmakzoramagulusuyeter NurM1 doktorun adını biliyor musunuz? Bayan erkek diye tercih yapabiliyor muyuz?
Nilsucansu @NurM1 ne zaman yaptırdınız siz bir de orada perinatoloji uzmanı mı baktı fiyatlar gerçekten cok uçuk napcaz böyle bilmiyorum